Antiglobalisti
Srbija

VIDEO Antiglobalisti gađali policiju i novinare jajima, sprečavali reporterku da se uključi u program, skandirali protiv Vučića i Brnabić

Izvor: 
N1/Beta Sub, 18/09/2021 - 22:30


Na Savskom trgu u Beogradu gde je održan skup antiglobalista nakon što se većina učesnika razišla došlo je do incidenata.
 
Kako javlja N1, grupa demonstranata, predvođena raščinjenim monahom Antonijem zasula je jajima kordon policije u Nemanjinoj, i tom prilikom je pogođen i reporter N1 Filip Lukić. 
 
Prethodno su pripadnici tzv. "narodne patrole" ometali reporterku N1 Vanju Đurić, ometali je i sprečavali je da se uključi u program, zbog čega je reagovala policija.

Policijski kordon na raskrsnici Nemanjine i Kneza Miloša sprečava učesnike antivakserskog protesta da se približe parku Manjež u kojem se održava žurka povodom Beograd Prajda.

 
Nakon kraktog komešanja, policija je po drugi put večeras privela raščinjenog monaha Antonija koji je tom prilikom ekipi TV N1 dobacio da su "promoteri bele kuge".
 
Više stotina gradjana okupljenih na današnjem antiglobalističkom skupu u Beogradu ispred zgrade Predsedništva uvredjivo je skandiralo protiv predsednika države Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić.

Specijalista ginekologije i akušerstva u GAK Narodni Front Borislav Antonijević je izjavio večeras da ministarstvo zdravlja, kako on tvrdi, nema odgovore na pitanja da li su PCR testovi pouzdani, vakcine protiv korone sigurne a maske da li štite od zaraze.
 
"Ministarstvo je reklo da ne zna. Maske štite od virusa kao žičane mreže od komaraca", rekao je Antonijević na protestu antiglobalista ispred Predsedništva.

On je, govoreći o novoj školskoj godini upitao, "šta će biti sa prvim simpatijama dece i socijalizacijom u školama, da li će da pita kakvu je ona masku stavila na lice ili on".
 
 
 MarketingNajnovije vesti