• VIDEO: Lečić se obratio javnosti povodom optužbi za silovanje, u petak daje iskaz u Višem javnom tužilaštvu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Glumac i političar Branislav Lečić u video obraćanju rekao je da je dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da u petak da iskaz povodom optužbi glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao, objavljuje 021.rs.

    On je naveo da se protiv njega vodi hajka i da je odlučio da se obrati javnosti jer smatra da je već medijski osuđen, a da je bitno da se čuje, kako kaže, i druga strana.
     
    Naravno da ću se odazvati pozivu Tužilaštva. Ja sam u medijima već osuđen kao silovatelj, monstrum, nasilnik, predator, podlac, licemer… To je moglo svakome da se desi, da bude tako optužen, tako anatemisan, što pokazuje da mi nemamo pravnu državu, optužbe preko medija pokazuju da smo mi horda, a ne uređeno društvo, jer bi u suprotnom čekali stav državnih organa, pa onda izrekli presudu o nekome. Postavljam javnosti pitanje: da li i jedna i druga strana u ovom postupku imaju pravo da kažu svoju istinu pred pravosudnim organima, ili su mi mediji već zakazali javno streljanje, a ja samo treba da dođem u beloj košulji i da me javno streljaju„, rekao je Lečić u videu.

     
    On tvrdi da sa glumicom nikad nije imao „ni ljubavni odnos, ni seksualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja“.
     
    Pozvao je glumicu da objavi razgovor u celini, za koji tvrdi da je tekst predstave koja nikada nije odigrana.
     
    Podsetimo, Danijela Štajnfeld je u intervjuu za Insajder navela da ju je silovao kolega i prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine i da je htela da izbegne da otkrije ime silovatelja, ali da je „jedna kap prelila čašu“.
     
    Juče je i objavljen snimak razgovora Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, koji je dostavljen i tužilaštvu. Više javno tužilaštvo u Beogradu potvrdilo je za Danas da je glumica Danijela Štajnfeld dala izjavu o silovanju u policiji u prisustvu zamenika javnog tužioca.
     

    Glumac i političar Branislav Lečić u video obraćanju rekao je da je dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da u petak da iskaz povodom optužbi glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija