• VOZAČI, PAŽNJA! Centar Beograda zatvoren za saobraćaj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U centru Beograda, od 8 do 13 za saobraćaj će biti zatvoreno više ulica, zbog promocije najmladjih oficira Vojske Srbije, na platou ispred Skupštine Srbije.

    Ministarstvo odbrane je saopštilo da će u tom intervalu za saobraćaj biti zatvorena Takovska ulica, od 27. marta do Kneza Miloša. Ulica kneza Miloša od Nemanjine do Bulevara kralja Aleksandra kao i Dečanska od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, takođe će biti bez saobraćaja.

    Zatvaraju se za saobraćaj i Trg Nikole Pašića od Terazija do Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra od Beogradske do Kneza Miloša, Vlajkovićeva od Kosovske do Trga Nikole Pašića, ;Kosovska od Kondine do Takovske i Majke Jevrosime od Vlajkovićeve do Takovske.

    Biće zatvorena i ulica Dragoslava Jovanovića, s tim da će biti dozvoljen ulaz u garažu iz ulice Kralja Milana. Svečana promocija najmladjih oficira će početi u 10.

     

    U centru Beograda, od 8 do 13 za saobraćaj će biti zatvoreno više ulica, zbog promocije najmladjih oficira Vojske Srbije, na platou ispred Skupštine Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija