• Vučić: Imam dve važne stvari da kažem građanima Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Danas ćemo imati još veći broj zaraženih koronavirusom, izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u poseti Banjaluci, prenosi B92.

    Beograd i Novi Sad, to su, kako kaže, žatrišta nastala kao posledica protesta. To smo znali i očekivali, rekao je Vučić.

    Nadam se da ćemo prevazići ovaj najgori period pre kraja ove sedmice. „Očekujem i da do subota da završimo to kašnj nje u saznavanju rezultata testova. Testiramo najviše, devet puta više od drugih u regionu. A testiraćemo još“, rekao je predsednik Srbije i dodao da se očekuje da rezultati stižu za 24 sata.

    „Mi ćemo naš posao da obavimo, a ostalo je na ljudima i njihovoj odgovornosti“, rekao je Vučić i dodao da ima dve važne vesti za građane Srbije.

    Prva je, kako kaže, ta da je Srbija u pregovorima sa jednom zemljom koja razvija vakcinu protiv koronavirusa i da se nada da ćemo tu vakcinu dobiti pre kraja ove godine.

    Druga stvar koju je, kako kaže, hteo da saopšti građanima Srbije je da nigde u svetu nije laka situacija, ali da je u Srbiji lakša nego bilo gde u Evropi. „Ljuidi nek slobodno troše novac jer im neće nedostajati ni penzije ni plate“, rekao je on.

    Danas ćemo imati još veći broj zaraženih koronavirusom, izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u poseti Banjaluci.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]