• Dvojica srpskih državljana uhapšena na primorju u Crnoj Gori

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Barska policija je uhapsila Z. P. (43) i Đ. P. (55) iz Srbije, zbog sumnje da su izvršili sedam krivičnih dela u Crnoj Gori.

     

    Oni su, sumnja se, od 24. do 27. jula 2022. godine počinili više teških krađa, jedno krivično delo krađa i jedno krivično delo teška krađa u pokušaju na štetu osoba iz Bara, Budve, Podgorice i Sutomora. Osim toga, terete se za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje.

    „Sumnja se da su osumnjičeni Z.P. i Đ.P. koristeći nepažnju oštećenog iz hodnika kuće u Budvi ukrali ključeve od automobila i lična dokumenta, a onda su mu iz garaže ukrali „pežo 308″ i pobegli u pravcu Bara. Tog dana su pronašla pojvareni vozilo iste marke, u blizini jednog auto-servisa, sa kog su ukrali registracione oznake i postavili ih na automobil ukraden u Budvi“, navode iz Uprave policije, prenosi Blic.

    Narednog dana osumnjičeni su, kako dodaju, došli u Podgoricu i pokušali da obiju jednu garažu. Kada ih je vlasnica kuće primetila pobegli su u nepoznatom pravcu.

    „Z. P. i Đ. P. su se istog dana vratili u Sutomore i, kako se sumnja, provalili u jednu kuću, odakle su ukrali pištolj, četiri mobilna telefona, televizor, zlatni nakit, bižuteriju, muške i ženske torbice kao i 500 evra. Policija je pronašla vozilo, pištolj i deo otuđenih predmeta koji su vraćeni vlasnicima“, dodaju oni.

    O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, po čijem nalogu su Z. P. i Đ. P. uhapšeni za navedena dela.

     

     

    Barska policija je uhapsila Z. P. (43) i Đ. P. (55) iz Srbije, zbog sumnje da su izvršili sedam krivičnih dela u Crnoj Gori.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Svet