• Najbogatiji pas na svetu ima privatni avion i kuvara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Gunter VI je najbogatiji pas na svetu, a dolazi iz dinastije pasa koji su živeli hedonističkim životom.
     
    Gunter prodaje svoju vilu u vrednosti od 31,75 miliona dolara, a ukupna vrednost imetka kojim upravlja iznosi približno pola milijarde dolara. 
     
    Gunterovo osoblje koje upravlja njegovom imovinom je odlučilo da proda vilu u Majamiju. Tu vilu je Gunterov predak kupio od pevačice Madone za 7,5 miliona dolara pre dva veka. Kako prenosi londonski The Times, Gunter VI. je uživao da spava u Madoninoj spavaćoj sobi. Vila je sagrađena u toskanskom stilu i ima pogled na okean. 
     

    Razlog za prodaju vile je bio taj što su cene nekretnina jako porasle, a zbog više nekretnina koje Gunter poseduje nije bio problem prodati ovu vilu. 
     
    Ovom prodajom ojačan je Gunterov fond koji je pokrenut 1992. godine, u doba Guntera III. Te godine umrla je njegova vlasnica, grofica Karlota Libenštajn i sve ostavila svom psu, a potom se razvila cela dinastija bogatih pasa. 
     
    Trenutni Gunter voli da putuje svetom u privatnom avionu, ima svog kuvara koji se brine da jede samo najbolju hranu, a za doručak mu se poslužuju samo kuvani i najukusniji komadi mesa, prenosi Times.
     
     

    Gunter VI je najbogatiji pas na svetu, a dolazi iz dinastije pasa koji su živeli hedonističkim životom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Svet

    Obeležava se Dan planete Zemlje

    Danas se obeležava Dan planete Zemlje, međunarodna inicijativa kojoj je glavni cilj da se podigne svest o zaštiti životne sredine i očuvanju planete. […]

    Koliko košta putarina u Srbiji i zemljama regiona?

    Kako je došlo lepo vreme i bliže se brojni praznici, sve više ljudi planira putovanja, što po našoj zemlji, što po inostranstvu. Međutim, ukoliko neko na put kreće sopstvenim automobilom, […]