• Novi gradonačelnik Banjaluke oduzima službene automobile

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković (27) objavio je juče da je odmah po stupanju na dužnost naložio da se u njegov kabinet vrate svi ključevi više od 50 službenih automobila.

    „Niko više nema pravo da službene automobile koristi u privatne svrhe kao do sada. Preko 70 odsto službenih automobila godinama nije bilo na parkingu ispred Gradske uprave, nakon radnog vremena“, rekao je on.

    „Donećemo odluku da svi službeni automobili moraju da budu obeleženi i ona je spremna, a spreman je i novi pravilnik o upotrebi tih vozila“, napisao je Stanivuković na Instagramu.

    Naveo je da medju službenim automobilima ima skupljih od 100.000 konvertibilnih maraka, što je oko 50.000 evra.

    „Njih ćemo prodati, jer za gradjane Banjaluke postoje prioritetnije stvari. Rasipničkom ponašanju moramo stati na kraj, a ovo je samo prvi korak u tom naumu, večeras donosimo još niz odluka“, upozorio je Stanivuković.

    Stanivuković, koji je danas preuzeo dužnost gradonačelnika Banjaluke, uz tu poruku je objavio fotografiju sa ključevima službenih vozila.

    Pobedom Stanivukovića, kandidata opozicije, na izborima 15. novembra, na čelo Banjaluke je posle 22 godine došao političar koji ne pripada Savezu nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika.

     

    Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković (27) objavio je juče da je odmah po stupanju na dužnost naložio da se u njegov kabinet vrate svi ključevi više od 50 službenih automobila

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Svet

    Društvene mreže koriste i deca mlađa od 13 godina

    Popularnost društvenih mreža raste neprekidno, a zvanična evropska statistika je potvrdila da 59 odsto stanovništva EU koristi mreže poput „Fejsbuka”, „Iksa”, „Instagrama”, […]