• Sprema se rimejk „Čarobnjaka iz Oza“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Rimejk filmskog klasika sa Džudi Garland iz 1939. godine „Čarobnjak iz Oza“, prema istoimenom romanu L. Frenka Bauma, trenutno je u produkciji u studiju „New Line Cinema“.

     

    Film će se temeljiti na originalnom romanu iz 1900. godine i prati priču o devojčici Doroti i njenom kućnom ljubimcu, kuci Totu, koje zahvati uragan i odnese ih daleko od rodne kuće u Kanzasu u neobičnu Zemlju Oz, prenose Nezavisne novine.
     
    Po istom principu je tokom godina snimljeno više filmova, mjuzikla i TV emisija, a najpoznatija adaptacija je mjuzikl iz 1939. godine sa Džudi Garland u glavnoj ulozi.
     
    Kenja Baris naći će se u ulozi režisera i scenariste, ali ovoga puta na veliko platno stiže nova priča o Doroti i njenim avanturama. 
     
    Kenja najavljuje svežiji i moderniji pogled na ovaj kultni film. Detalji se za sada čuvaju u tajnosti.
     
    Rimejk je prevashodno trebalo da radi Nikol Kasel, ali je projekat bez obrazloženja otkazan prošle godine. 
     
    U drugim vestima iz „Warner Bros“ studija stiže filmska biografija „Emily Bronte“ s Emom Makej u glavnoj ulozi, a to je samo jedan od naslova kojem se radujemo u novoj filmskoj sezoni.
     

    Baris je autor mnogih TV serija: „Black-ish“ (serija koja ima čak dva spin-offa: „Grown-ish“ i „Mixed-ish“), „The Game“, „Girlfriends“ i „Soul Food“. Takođe je jedan od autora „Shaft“, a 2020. godine je prvi put i glumio u „Netflixovoj“ seriji „#BlackAF“. 

     
     

    Rimejk filmskog klasika sa Džudi Garland iz 1939. godine „Čarobnjak iz Oza“, prema istoimenom romanu L. Frenka Bauma, trenutno je u produkciji u studiju „New Line Cinema“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Svet

    Obeležava se Dan planete Zemlje

    Danas se obeležava Dan planete Zemlje, međunarodna inicijativa kojoj je glavni cilj da se podigne svest o zaštiti životne sredine i očuvanju planete. […]

    Koliko košta putarina u Srbiji i zemljama regiona?

    Kako je došlo lepo vreme i bliže se brojni praznici, sve više ljudi planira putovanja, što po našoj zemlji, što po inostranstvu. Međutim, ukoliko neko na put kreće sopstvenim automobilom, […]