• TRKE MAGARACA JEDINSTVENE U VOJVODINI

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Udruženje stočara „Ovčar“ iz Sakula organizuje 1. aprila 22. „Ovčarske dane“, manifestaciju po kojoj je ovo selo poznato. U okviru „Ovčarskih dana“ održaće se smotre krava i ovaca, kuvanje čobanca, izložba mehanizacije, a najviše pažnje kao i ranijih godina privlače trke magaraca.

    -Nastavljamo jednu lepu tradiciju, a kako smo ovčarsko selo na ovogodišnjoj smotri predstaviće se ovčari iz čitavog Banata. Biće i kulturnih manifestacija, a posetioce najviše vole trke magaraca koje će se održati u nekoliko kategorija. Sakule se ponose „Ovčarskim danima“ i zato pozivam sve da prisustvuju bogatom programu,-kaže Živan Marjanski, jedan od organizatora.

    Manifestacija počinje u 8 časova, a trke magaraca počinju tačno u podne. Sakuljani će gostima predstaviti izložbu slika Zorana Petrovića, a biće dosta i muzičkog programa.

    Udruženje stočara „Ovčar“ iz Sakula organizuje 1. aprila 22. „Ovčarske dane“, manifestaciju po kojoj je ovo selo poznato. U okviru „Ovčarskih dana“ održaće se smotre krava i ovaca, kuvanje čobanca, izložba mehanizacije, a najviše pažnje kao i ranijih godina privlače trke magaraca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija