• Dnevni horoskop za četvrtak 20. oktobar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Odličan dan za rešavanje bilo kakvih nesuglasica, što sa partnerom, što sa ljudima oko vas. Vaše misli i emocije će biti u balansu. Polako ćete govoriti, bićete puni optimizma, otvoreni za dogovor i kompromis. Koristićete sve vaše govorne veštine i maksimalno iskoritiste dan da rešite sva neslaganja sa drugima, pogotovo sa partnerom.

    Bik (20.04-20.05)

    Hmmm.. Ne bi me čudilo da se u neko naredno vreme priča o povećanju finansija na vašem radnom mestu. Neko će početi sa pričama kako ćete dobijati veće prihode od trenutnih. Samo, moguće je da sve ostane samo na ono priča se, pa sačekajte pravu potvrdu pre nego što krenete da se radujete i da planiate kako ćete da potrošite dodatni novac.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Ljubavi pristupite sa što manje razmišljanja, a sa što više emocija. U ljubavi nema mesta za razum, već samo za osećajnost. Nemojte razum pravdati nikakvim strahovima, jer prosto ne pije vodu. Imate lepe aspekte za zaljubljivanje, ukoliko ste sami, a ukoliko ste u vezi čekaju vas veoma lepi i nezaboravni trenuci sa dragom osobom. Ne razmišljajte, već uživajte!

    Rak (21.06-22.07)

    Najveća podrška vam je vaša porodica. I ona iz koje ste potekli i ona koju sami stvorite. Bez obzira na sve vaše poslovne uspehe, bez obzira na materijalnu moć, vi se uvek vraćate toplom domu, nasmejani i srećni. Mnogo ste vazani za njih, a i za svoje prijatelje koje takođe smatrate porodicom. Možda neće svi to razumeti, ali nije ni važno. Dokle god ste vi zadovoljni u svom najužem krugu, sve vam stvari idu kao po loju.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Vreme je da nađete malo vremena i pomognete prijatlejima. Upali su neke gadne probleme i sada biste mogli da im date neke konkretne predloge kako da izađu iz njih. Mnogo su zabrazdili jer nisu razmišljali, a vi se osećate dovoljno jakim da im pomognete. Izbalansirali ste um i emocije i znaćete na pravi način da im priđete i pomognete.

    Devica (23.08-22.09)

    Možda je vreme za boljitak u vašoj karijeri i na poslu. Veoma ste vredni, marljivi, strpljivi i držite sve konce u rukama i to nadređeni vide. Usput, znate kako da kažete ono što želite, ne svađate se i pomažete drugima oko sebe. Veoma su zadovoljni vašim radom i velika je verovatnoća da će vas nagraditi boljim radnim mestom i većim prihodima.

    Vaga (23.09-22.10)

    Pobegnite malo danas iz grada. Sedite u kola i otđite na neko vaše mesto, neko za koje samo vi znate. Potrebna vam je mala osama kako biste sastavili sve konce. Nemojte bežati od te potrebe, jer se držite da smo mi društvena bića koja ne treba da budu sama. Ukoliko ne budemo nekada sami, zaboravimo ko smo i utopimo se u društvo i tako polako gubimo identitet. Osamite se, odmorite se i videćete koliko će to pozitivno uticati na vas.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Nakon svih velikih promena unutar vas, spremni ste za pozitivnije sutra. Nema potrebe vraćati se i razmišljati kako vam je bilo i kako ste se osećali. Sve loše emocije ostavite iza sebe. Vraćanjem i podsećanjem ne radite apsolutno ništa za sebe, osim što sebe mučite. Lekcija je završena i naučena. Podvucite crtu i nastavite dalje.

    Strelac (22.11-21.12)

    Imate sreće da neko od vaših prijatelja zna kako sa vama i zna kako da vam pomogne. Možete se stalno oslanjati na tu osobu, jer je ona uvek raspoložena za priču sa vama, nikad joj niste dosadni i uvek ali uvek ima dobar savet za vas. Kao da ste dobili duhovnog učitelja koji vam pomaže na putu vaše promene i rasta. Čuvajte takvu osobu i budite joj izrazito zahvalni. 

    Jarac (22.12-20.01)

    Mnogo ste okrenuti poslu. Samo o tome razmišljate. O tome i o novcu. Bez obzira što vi umete i te kako da napredujete brzo, ne bi bilo loše da se posvetite malo i svom emotivnom životu. Bilo bi vam mnogo lakše da izbalansirate obe strane, ovako postoji šansa da se vremenom pretvorite u mašinu, a to baš i nije poenta. Ne bežite od sebe i svojih emotivnih potreba.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Želeli biste samo da radite ono što volite. Ne možete više da izdržite da se priklanjate drugima, čak ni zbog novca. Ulažete mnogo u sebe i znate da mnogo vredite i ne prihvatate NE kao odgovor. Sve je to u redu, ali samo polako. Za to što vi želite su vam potrebni ljudi, a njih ćete pridobiti samo ako radite strpljivo i bez naglih ispada. Sve što želite možete postići upornim radom i mirnim stavom.

    Ribe (20.02-20.03)

    Vaši najmiliji ne mogu da poveruju koliko ste se promenili u poslednje vreme. Mnogo im je drago da vam je život krenuo u onom smeru u kom ste vi želeli, pogotovo što ste imali dosta problema sa ljudima oko vas, a ponekad i sa samom sobom. Ima tu još da se radi, ali napredak se vidi. Najbliži su vam dosta pomogli na tom putu i vi se trudite da na sve načine pokažete vašu zahvalnost. 

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Treći dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić

    Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, nakon što je obustavljena pretraga terena, ušla je u treći dan. Policija je saopštila da nastavlja intenzivan operativan rad radi utvrđivanja svih […]