Horoskop 013info
Zabava

Dnevni horoskop za četvrtak 8. septembar

Izvor: 
Plumun Sre, 07/09/2016 - 22:43

Horoskop Ovan
ovan.jpg
Ovan (21.3-19.04)

Vreme je da privedete kraju brige koje imate oko posla. Nemojte sebe više mučiti crnim razmišljanjima i plašiti se da nećete moći da izađete na kraj sa obavezama. Tome je došao kraj. Danas se završava jedan period crnih misli i počinje pozitivniji period gde nećete sebe maltretirati, jer nećete ni imati potrebe.

bik.jpg
Bik (20.04-20.05)

Možda se danas oslobodite stare boli. Možda imate neku vezu koju treba da okonačate, jer ne vodi nikuda. Znam da nije lako, ali vreme je da pustite. Nemojte biti tužni jer vam se ubrzo smeši neko veoma zanimljivo poznanstvo na poslu koje može da preraste u nešto mnogo više.

blizanci.jpg
Blizanci (21.05-20.06)

Danas stavite tačku na negodovanje vaše porodice zbog posla kojim se bavite. Ono što vi radite treba da se tiče isključivo i samo vas. Veoma sta inteligentan znak i umete sami da procenite za sebe šta je najbolje. Prekinita da se raspravljate sa njima i od sutra okrenite novi list.

rak.jpg
Rak (21.06-22.07)

Možda sada baš i nije vreme da počnete da razmišljate da zarađujete od svog hobija. Iako vam se čini da ste dosta uznapredovali, možda biste mogli da odgodite za neki drugi put. Poslušajte savet vaše porodice i ostavite da vaš hobi za sada ostane samo hobi i ništa više od toga. Trenutna ulaganja se ne bi završila kako očekujete, ali ne znači da treba da odustanete od toga.

lav.jpg
Lav ( 23.07-22.08)

Privodite finansijske probleme kraju i porodica vam je u tome mnogo pomogla. Doživeli ste potpunu transformaciju ličnosti za ovo vreme i sada vam je lakše kada ste ponovo našli način da isplivate. Sada samo pamet u glavu i nemojte se ponovo prepustiti lavovskom trošenju kao što obično znate.

devica.jpg
Devica (23.08-22.09)

Vaš znak je poznat po lepom pisanju i ako imate nešto negde napisano i do sada niste priveli kraju, e pa danas bi bio pravi dan da to uradite. Vreme je i da sredite svoje misli i poglede i izvinite se onima o kojih ste se ogrešili. Videćete koliko ćete se bolje osećati nakon toga.

vaga.jpg
Vaga (23.09-22.10)

Nekako ste se smirili i osećate se bolje. Ne razmišljate više o vašim strahovima i osećate novu snagu i moć i spremni ste da krenete napred. Odlično se držite i samo tako nastavite. Prošetajte danas po knjižarama, jer me ne bi čudilo da baš tamo danas upoznate neku zanimljivu osobu.

skorpija.jpg
Škorpion (23.10-21.11)

Izlazite iz svoje sive zone i prijatelji su vam mnogo pomogli u tome. Možda sada ne bi bilo loše da se priključite nekoj organizaciji koja radi sa decom i malo volontirate. Iako možda zvuči neobično, niste ni svesni koliko biste im bili od pomoći, jer vaš psihološki um traži mesto da izrazi i pokaže koliko je genijalan.

strelac.jpg
Strelac (22.11-21.12)

Napokon kraj problemima na poslu. I vi se danas bolje osećate. Niste ni svesni kakav ste brodolom preživeli i sada se osećate mnogo opuštenije i zadovoljnije. Sa šefom se bolje razumete i sada vam se sve čini nekako lakše, a možda napokon i obaratite pažnju na jednu zanimljivu osobu na poslu.

jarac.jpg
Jarac (22.12-20.01)

Prijatelji vas savetuju da malo otputujete ili da bar uzmete koji dan slobodno i odete pokraj neke reke i malo se opustite, a vi ne želite. Na poslu ste vrlo zadovoljni i mislite da je vaše prisustvo neophodno. Koliko god voleli ono čime se bavite, možda ne bi bilo loše ponekad poslušati savet prijatelja.

vodolija.jpg
Vodolija (21.01-19.02)

Hmm.. možda je vreme za promenu posla. Možda vam se ukaže priika koju nećete želeti da propustite, a sve se može odigrati na nekom putovanju sa vašim partnerom ili prijateljima. Život piše romane i vrlo je nepredvidiv, tako da se samo prepustite i uživajte.

ribe.jpg
Ribe (20.02-20.03)

Danas biste zaista mogli da stavite tačku na nesporazume sa partnerom. Odličan je dan da kažete sve što vam je na duši i da u isto vreme ne budete loše shvaćeni. Nemojte se plašiti reakcije jer neće biti burna već će suprotna strana veoma Merkurovski razmisliti o onome što joj govorite i adekvatno će vam odgovoriti.         

 

                                                                                                                                           PlumunMarketing

Najnovije vesti