• Dnevni horoskop za nedelju 18. septembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Vreme je za akciju. Budite danas puni snage i nemojte lako odustajati. Vreme će biti na vašoj strani i moći ćete da započnete šta god da ste naumili. Budite pravi predvodnik i povedite ljude u neka fenomenalna dešavanja.

     

    Bik (20.04-20.05)

    Zaboravite na tromost. Ustanite iz te fotelje i izađite napolje. Dan je predivan i prosto vas zove da mu se pridružite i maksimalno ga iskoristite. Tu negde, na mestima gde vas znaju i koja su vam draga, možda se krije osoba koja će vas očarati. Samo, bitno je da se pomerite sa mrtve tačke i krenete.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Iskoristite dan i provedite sa svojim prijateljima. Ukoliko ste u mogućnosti, uzmite vaše bicikle ili ih iznajmite i u obližnju šumu na jednu dobru vožnju. Danas vam srce traži malo adrenalina, pa mu ga i priuštite. Nećete se pokajati. 

    Rak (21.06-22.07)

    Svi su u fazonu Sunca i lepog vremena, a vi ste se baš danas setili da imate da završite ono nešto za firmu. I baš sada osećate da je pravo vreme za to. Nemojte bezveze mučiti ni sebe ni druge, već iskoristite dan na pametniji način. Biće vremena za rad, samo polako. Trenuci sa porodicom su nezamenjivi i neponovljivi. Ne zaboravite to.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Pa vi ste danas spremni za put. Treba vam vetar u kosi i slobodan put da odete tamo gde ste naumili. Tako da, spremite sve što vam treba, povedite dragu osobu i prijatelje i pravac neko mesto koje još niste posetili, a želeli biste. Dan je sunčan i lep i maksimalno ga iskoristite. Pokažite vašim prijateljima koliko ste fenomenalan zabavljač i kako sa vama nikad ne može biti dosadno.

    Devica (23.08-22.09)

    Ostavite se danas briga i vaših poznatih kalkulacija. Nemojte mnogo razmišljati da li je nešto dobro ili loše po vas. Jednom u životu se vodite osećajem i malo se prepustite. Čar je uraditi nekad nešto potpuno novo i nepredviđeno. Nemojte se ničega plašiti, jer nemate opipljive dokaze za strah. Pustite se i videćete koliko ćete se bolje osećati kada oslobodite vaš duh svih stega koje ste mu nametnuli.

    Vaga (23.09-22.10)

    Hmmmm… danas ste rešili da ubacite neke novitete u vašu vezu. Imaćete zanimljive predloge za partnera koji će najverovatnije ostati bez teksta. Spremni ste na razne vrste akcija i to ćete staviti do znanja. Želite da promenite monotoniju u vezi i učinite dan nezaboravan i za vas i vašeg partnera. Dobro je što ovog puta mislite i o sebi i svojim željama i potrebama.

     

    Škorpion (23.10-21.11)

    E pa vala, danas ćete malo da troškarite, što i nije tako loše. Mnoge vam neke stvari trebaju i rešili ste da ovaj lep dan posvetite nekom velikom centru prepunom prodavnica i restorana. Danas je vreme za neku vrstu hedonizma i opuštanja. kupite sebi one neke stvari koje već dugo merkate i ne zaboravite da povedete sa sobom neku dragu osobu kako biste čuli pravo mišljenje i imali društvo. Uživajte.

    Strelac (22.11-21.12)

    Sklonite se malo od tih knjiga i posla. Iako imate mnogo obaveza, ne morate svaki dan provoditi na isti način. Danas bi vam bilo idealno da onu osobu koja vam se toliko dopada, pozovete u šetnju, ručak ili možda na neku sportsku aktivnost, kao što je vožnja bicikla ili eventualno rolera. Imate želju da dana prodišete i podelite to sa osobom koja vam se toliko dopada. Ko zna, možda iz svega toga izraste nešto zaista ozbiljno.

    Jarac (22.12-20.01)

    Vi biste danas sami da budete, al ne može. Porodica vas zove i pripremila je dan prepun druženja i lepih trenutaka. Svi će vaši planovi morati malo da sačekaju, jer vam se ne isplati da njih zaobićete i na taj način duboko povredite. Otiđite sa njima tamo gde su naumili, nabacite osmeh na lice i lepo se provedite.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Vreme je za dobru klopu. Nabacite onu blesavu kecelju koju ste kupili u inostranstvu, izvucite najneobičnije recepte koje imate i pozovite drage prijatelje. Napravite im jedan nezaboravan spektakl kako samo vi umete. Vodolije su poznate po svojoj genijalnosti, pa tako nemojte tu zaostajati za drugim pripadnicima svoga znaka. Neka dugo pričaju o blesavom i nezaboravom ručku kod vas i vama kao originalnom kuvaru.

     Ribe (20.02-20.03)

    Danas biste nakon nekih porodičnih obaveza koje imate mogli da se posvetite sebi i na primer odete na bazen. Traži vam telo akciju i to nemojte zanemarivati. Pružite mu vaše vreme i mislite o njemu. Ukoliko vam se ne pliva, bilo koja sportska aktivnost koja vam prija, dobro će doći. Ne zaboravite onu čuvenu: „U zdravom telu, zdrav duh.”

    Autor: Plumun

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]