• Dnevni horoskop za petak 11. novembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Imate potrebu za slobodnijom ljubavlju bez preteranih pravila i zabrana. Želite da malo istražujete šta vam prija i šta volite, ali sa druge strane trenutno to nije moguće jer vam vaše emocije to ne dozvoljavaju. Potrebe i emocije su vam u svađi, pa ne znate ni sami šta da radite.

    Bik (20.04-20.05)

    Može da vam se desi da ponovo prođete kroz neku duboku emotivnu povredu koja će vam biti naneta od strane prijatelja. Već ste jednom to iskusili i znate koliko ume da boli i koliko se vi u tome izgubite. Sada pokušajte da budete malkice racionalniji i da ne dozvolite da toliko utiče na vas.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Partner se oseća veoma napušteno i nezadovoljno. Ne oseća više bliskost sa vama i to polako počinje da vam pokazuje. Umesto da bude tu, često je negde van kuće tražeći ono što od vas ne dobija. Ljuti se na vas jer ste isuviše okrenuti poslu i sve u svemu imate dosta napetu situaciju u kući. Pokušajte razgovorom da rešite problem.

    Rak (21.06-22.07)

    Osećate neku sputanost na poslu. Voleli biste više slobode u obavljanju svojih dužnosti, a drugi vas stalno nešto sapliću. Sve vas to frustrira i polako se odražava na vaš svakodnevni život. Veoma ste nervozni i mrzovoljni i ljuti na sebe što ste sebi to dopustili. 

    Lav ( 23.07-22.08)

    Opet vam se javlja potreba za slobodnim vremenom. Isuviše ste okrenuti svakodnevnim obavezama, a želite da malo istražujete i još učite stvari koje do sada niste. Mnogo vas boli što ste upali u ovakav radni vrtlog. Nemojte odustajati od svojih potreba i dajte sve od sebe da nađete makar pola sata svakog dana.

    Devica (23.08-22.09)

    Porodica se ne slaže sa vašim izborom partnera. Smatra da nije za vas i stalno se buni i otvoreno pokazuje netrpeljivost prema dotičnoj osobi. Pritom vama svašta govore i pokušavaju da utiču nas vas. Pokažite im da imate prava na svoj izbor i na svoje odluke.

    Vaga (23.09-22.10)

    Nemojte ulaziti  ni u kakve rasprave sa braćom i sestrama. Tačnije, pre može da se desi da vas neki njihove postupci veoma povrede. Pokušajte da se ne nervirate i da ne dozvolite da se povlačite u sebe ukoliko nastane neki problem. Kažite sve što vam smeta, bez ustručavanja.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Vreme je da neke dugove koje imate vratite. Nemojte više odugovlačiti sa tim i rešite ih se što pre, jer može da vam se desi da kamata ode predaleko pa da platite i više nego što ste mislili. Nema potrebe da se osećate kao da sada sebi treba nešto da uskratite kako biste vratili taj dug jer ste i njega uzimali kako biste nešto sebi priuštili. 

    Strelac (22.11.-21.12.)

    Koliko god voleli svoje najmlije, niko ne ume da vas naljuti kao oni. Umeju nekada zbog svojih ličnih problema da vam dotaknu neku ranu koju još niste iscelili i da učine da vas boli još više. Tada imate potrebu samo da se sklonite i odbolujete. Nemojte se ljutiti na njih, već se trudite da sebi postanete jači oslonac.

    Jarac (22.12-20.01)

    Vaša podsvest i reči nisu u lepom odnosu. Osetljiviji ste nego inače i imate potrebu da malo odmorite i samujete. Javljaju vam se neke emocije za koje ste mislili da ste ih prevazišli, a zapravo ste ih samo gurnuli negde pod tepih i sada izranjaju iz mraka. Ne bi bilo loše da budete iskreniji sada prema sebi ako mislite da se ovakvi osećaji više ne ponavljaju.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Neki su vas prijatelji veoma razočarali pokazavši svoje prvo lice. Mislili ste da su bolji ljudi, ali su ih date situacije razotkrile. Osećate se nekako izdano i ne znate kako da komunicirate sa njima. Vi ste osoba kojoj je mnogo stalo da prijatelja i ovakve stvari vas baš pogađaju. 

    Ribe (20.02-20.03)

    Ukoliko vam se desi neka neprijatna situacija na poslu, nemojte uzimati previše za ozbiljno i dozvoliti sebi da vas ljudi koji su na ružan način nastupili, previše povrede. Osetljivi ste i lakše je uticati negativno na vas, pa sve doživljavate jače nego što bi trebalo. Izađie iz svake neprijatne istuacije jer trenutno ne možete da se nosite sa tim, pa ni nemojte ulaziti u koštac ni sa kim.

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]