• Dnevni horoskop za petak 14. oktobar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Vama malo treba da se naljutite i da budete neraspoloženi. Ukoliko niste oni koji započinju posao ili ukoliko ne možete da budete glavni, nastaje problem. Danas ćete olako stupiti u verbalnu prepirku sa partnerom, jer ćete imati potrebu da dokažete da ste u pravu i da treba da slušate vaše predloge. Ne znam koliko vam je dobar način na koji sve to radite..

    Bik (20.04-20.05)

    Šta god da uradite vi se nekako osećate sputano. Imate utisak kao da su vam i ruke i noge vezane. Sve vas nervira i sve biste menjali. Ništa nije dobro i ništa vas ne zadovoljava kao nekad. Fali vam vaš hedonizam. Ovde se nešto ozbiljno dešava u vama i možda je došao period kada biste trebali da učinite velike promene u svom životu.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Obratite pažnju danas na to šta pričate. Zbog neke emotivne povređenosti ćete biti u stanju da svašta kažete ili osobi za koju mislite da vas je povredila ili eventulano osobi koja se tada nađe pored vas. Danas ćete bez problema rečima pokazivati svoj bes i ljutnju, ali pokušajte nekako to da kontrolišete kako vas ne bi koštala..

    Rak (21.06-22.07)

    Dosta jaki aspekti za svađu i nerazumevanje u porodici i sa vašim partnerom. Imaćete utisak kao da vas je neko zavadio i da vas nervira aprolutno sve što suprotna osoba kaže i da samim tim vi morate da reagujete. Pričaćete bez razmišljnja, prepuni negativnih emocija i može da vam se desi da na kraju izrečeno nećete moći da povučete. Ne dozvolite da vam se to desi.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Danas će čitava vaša potreba da vas drugi slušaju i da se sa njima prepirete i dokazujete da doživi svoju kulminaciju. Ozbiljno na poslu i uopšteno obratite pažnju na to šta pričate i kako se ponašate. Ne dozvolite da vas ljutnja i bes tako lako satru i da potreba da budete u pravu i to dokažete i drugima, bude jača od vas samih. 

    Devica (23.08-22.09)

    Ni slučajno nemojte dozvoliti da danas kinjite sebe, jer ste u poslednje vreme potrošili dosta novca na vas i vašu decu. Videćete račune i bićete besni i u tom besu možete svašta neprijatno i reći. Dosta osuđivački nastrojeni prema samom sebi i bez imalo dlake na jeziku ćete sebe čašćavati. Ništa tako ne postižete, osim što skupljate negativnost u sebi koja se posle teško čisti.

    Vaga (23.09-22.10)

    Ukoliko imate privatan biznis, možda ne bi bilo loše da danas ostanete da prespavate i javite vašim zaposlenima da ste bolesni jer ako odete na posao, svašta može da se desi. Vaša nervoza će kulminirati i neki skriveni bes i lako možete da kažete nešto što ne treba i posle nema kajanja. Isto tako izbegavajte susrete sa porodicom jer i tu postoji mogućnost da se posvađate. Danas se posvetite sebi.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Neke su vas crne misli obuzele koje vam vraćaju sećanja i čine da se osećate slabijim nego što jeste. Imate utisak da ste ljuti na ceo svet i na ljude oko vas gledate veoma tmurno i neraspoloženo. Odmah nađite neki način da ustanete, jer neće biti dobro za vas ako takvo osećanje predugo traje.

    Strelac (22.11-21.12)

    Ukoliko idete danas na neka veća okupljanja ili neka veća druženja, obratite pažnju šta pričate. Lako vam se može desiti da vas neko od prisutnih ili eventualno vaših prijatelja povredi nekom rečenicom i naljuti i da vi planete i krenete da se prepirete. Nije važna ta osoba već to što ćete sebi upropastiti veče i što posle toga ništa neće biti isto.

    Jarac (22.12-20.01)

    Opasan dan na poslu. Mnogo nervoze i tuđe želje za napred. Neko će hteti da vam uzurpira poziciju i da se probije ne na tako pošten način. Vas će to razbesneti i bićete spremni na ozbiljan okršaj. Obratite pažnju na vaše ponašanje, jer je to možda baš i bio cilj date osobe, da vas iskompromituje i pokaže koliko niste adekvatni za datu poziciju. Kontrolišite se.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Jedan dan ste dobro, pa dva loše i tako u krug. Ne znate zašto se sve to dešava kad imate apsolutno sve što vam je potrebno, ali da li je baš tako. Materijalno, možda i da, ali šta ćemo sa unutrašnjim zadovoljstvom. Ono čini da se ovako loše osećate. Nemojte preterivati sa egom danas i pokazivati vašu lošiju stranu drugima. Pod hitno ćete morati da naučite da cenite više ono što imate.

    Ribe (20.02-20.03)

    Oprez sa prijateljima danas. Izbegavajte bilo kakva veća okupljanja sa njima jer postoji mogućnost da se ne završe baš najbolje. Osetljivi ste i malo zlopamtilo danas, pa nema potrebe ulaziti u  neke veće konflikte. Svu nervozu koja vas  snađe, lečite  kroz knjige i kroz rad. Jedini je način da se spasite i da ne dozvolite da odreagujete kako ne treba.

    Autor: Plumun

    013info dnevni horoskop by Plumun

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]