Horoskop 013info
Zabava

Dnevni horoskop za petak 16. septembar

Pančevo, Pet, 16/09/2016 - 11:56
Mirjana Marić Veličković

Horoskop Ovan
ovan.jpg
Ovan (21.3-19.04)

Muči vas nesanica, pa se tokom dana teže koncentrišete na poslu. Lako vam promiču važne stvari i to vas nervira. Pokušajte da ne brzate i uzmete malo odmora. Prijalo bi vam.

 

bik.jpg
Bik (20.04-20.05)

Voleli biste da vas nešto pokrene. Osećate se isuviše tromo i sporo. Stalno iste stvari vam se dešavaju i počinjete da osećate blagu depresiju. Ne zaboravite, da biste doživeli nove stvari, morate izaći iz vaše zone komfora.

blizanci.jpg
Blizanci (21.05-20.06)

Lepe i magične stvari vam se dešavaju na poslu. Veoma neobjašnjive. Sve što pomislite, to dođe samo od sebe. Lako vam idu svi zadaci koje imate da zavšrite. Samo ostanite u takvom raspoloženju i neće biti problema.

rak.jpg
Rak (21.06-22.07)

Ovih se dana pitate da li ste ispunili svoju svrhu do sada i pitate se šta je uopšte vaša svrha. Mnogo preispitavanja vas očekuje danas i sutra. Sve ste stavili na vagu i sada vagate. Umesto vaganja, pokušajte da osetite da li ste na pravom putu. Ipak ste emotivan znak, osećajte.

lav.jpg
Lav ( 23.07-22.08)

Malo ste klonuli duhom. Vi ste uvek nasmejani i razigrani, ali danas ste dosta sanjivi i spori. Ne znate šta vas je snašlo. Kreativna energija vam je na izmaku i sada ste zbunjeni. Potrebno je da se kao dete vratite onome što najviše volite i da se dobro poigrate. Pokušajte.

devica.jpg
Devica (23.08-22.09)

Iako veoma razuman i racionalan znak, ovih vas dana muče emocije. Osećate se dosta slabašno i potrebne su vam lepe i blage reči od drugih. Malo ste usamljeni i zbunjeni, jer niste navikli na ovakvo stanje. Nemojte tražiti emocije okolo, već vi sami sebi priuštite za sebe nezaboravne momente.

vaga.jpg
Vaga (23.09-22.10)

Iako veoma dršuštven znak, danas imate potrebu da se malčice izolujete i stvarate magiju samo vama znanu. Želite da se posvetite sebi i svojim željama i to je potpuno u redu. Ukoliko se bavite nekon vrstom umetnosti, posvetite se danas samo tome.

skorpija.jpg
Škorpion (23.10-21.11)

Analiza, analiza, analiza... Danas ste rešili da samo analizirate svoj život. Mesec u Ribama hoće da donese takvu vrstu preokreta kod vas i da vas stavi na test kako biste sebe proverili. Samo polako, radite na sebi i videćete koliko blagodeti to može doneti.

strelac.jpg
Strelac (22.11-21.12)

Jedan Strelac uvek zna svoju svrhu, a ovih ćete dana da se izgubite u mislima i da negde tako otputujete. Vi ćete se prisećati svih svojih putovanja, razmatrati šta ste mogli da promenite i bićete usporeniji nego inače. I predlažem vam više introvertnosti nego ekstrovertnosti ovih dana.

jarac.jpg
Jarac (22.12-20.01)

Uf, jarac i emocije. Dosta teška kombinacija i nimalo laka ni za njega ni za druge. Danas ćete se baviti svojim emocijama i bolima koje ste doživeli. I treba da se posvetite tom delu, jer ga često gurate pod tepih i tako se možete ozbiljno razboleti vremenom. Otvorite se i istražite šta treba da iscelite.

vodolija.jpg
Vodolija (21.01-19.02)

Veoma ste nemirnog i slobodnog duha, ali ovih dana ćete se malo pirmititi. Bez obzira na vašu želju za akcijom i druženjem, više će vam prijati kafa, slatkiš i omiljena knjiga. Nemojte se boriti protiv tih potreba, nego ima se prepustit. Pa ni vi ne morate da zvrndate svaki dan.

 

ribe.jpg
Ribe (20.02-20.03)

Pravo vreme za vas. Vi sada cvetate. Doduše, osećate više nego inače, spava vam se, pa se probudite u toku noći iz neki razloga, ali se lako vratite snu. Mašta i magija su sada svuda oko vas. Iskoristite ovaj pun Mesec i napunite se vašom ribljom energijom.

Autor: PlumunMarketing

Najnovije vesti