• Dnevni horoskop za petak 21. oktobar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Polako sa novcem i polako sa dogovorom u porodici. Vaši najmiliji bi da menjaju enterijer u kući i rešili su da troše novce na nameštaj i razne dodatke za kuću, a vas brine momenat finansija. Sa jedne strane bi da im udovoljite, a sa druge se trudite da gledate da prođete što jeftnije. To dvoje ne idu zajedno. Sedite sa njima i polako popričajte o svemu. Pokušajte nekako da pronađete balans.

    Bik (20.04-20.05)

    Osetljiviji ste nego inače i lako vas je poremetiti. Na poslu stalno neki problemčići i vi polako pucate po šavovima. Čuvajte vaše zdravlje jer njega ne možete tako lako osposobiti kada vam se prohte. Ne prihvatajte sve toliko srcu i pokušajte da se malo izolujete od stvari koje čujete. Ništa nije tako crno kao što se vama čini.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Rešili ste da ugađate sebi, pa može da se desi i da malo preterate. Znam da ste najsrećniji kada kupujete ono što najviše volite, ali nema potrebe ulaziti u baš toliki minus da biste imali osmeh na licu. Materijalne stvari vremenom blede i nakon nekog vremena pitaćete se zašto je to meni trebalo. Okrenite se malo partneru i tu sreću koju želite da osetite, osetite u druženju sa njim. Duže će sreća trajati.

    Rak (21.06-22.07)

    Vi se baš dobro osećate u poslednje vreme na poslu i dosta ste van kuće. Sve to smeta vašim ukućanima. Nisu navikli da vas nema i samim tim reaguju. Toliko ste pozitivni da pokušavate na najbolji mogući način da im objasnite kako je to, pored toga što je dobro za vas, dobro i za njih. Više finansija dolazi do kućnog budžeta i samim tim ćete lakše rešiti probleme koji vas more. Nemojte se mnogo ljutiti na njih i nastavite da radite po svom nahođenju.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Prepuni ste kreativnih i originalnih ideja, samo nemate kome to sve da kažete i nemate gde da ih iskoristite. Na poslu su vas pretrpali nekom papirologijom sa kojom vam je više mučno da radite, a ne žele da čuju vaše zamisli za boljitak posla koji trenutno radite. Letite kao muva bez glave i nemate vremena ni za šta. Sve vas to poprilično zamara i tražite neki način da se iščupate iz trenutne situacije.

    Devica (23.08-22.09)

    Prijatelji vas iznenađuju u poslednje vreme. I pored raznih predavanja koje od njih čujete, kada god vam zatrebaju, oni su tu. Brinu o vama i trude se oko vas. Ima dana kada se ne slažu sa vama, pa znaju da krenu da se raspravljaju, ali sve u svemu su uvek tu za vas. Niste navikli na ovo i mnogo vam prija. Ako nastave ovako, razmaziće vas.

    Vaga (23.09-22.10)

    Samo o karijeri i napretku razmišljate. Gledate šta to još da uradite kako biste išli napred i dalje. Jedino se tada dobro osećate. Ne obraćate previše pažnju na okolinu i ne zanimaju vas jednostavne stvari. Počeli ste da se ponašate dosta materijalistički i bitne su vam samo pare. Želite da se izvučete odavde i ne pitate šta košta. Pazite da samo na tom putu ne izgubite vredne sitnice koje ne možete kupiti novcem.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Borite se sa nekim vašim unutrašnjim demonima koji vam pokreću najdublja osećanja. Trudite se da izađete na kraj sa svim što vas muči, a da u isto vreme ne remetite okolinu. Rešili ste da se posvetite zarađivanju i tražite dodatne poslove, jer to jedini način da ne razmišljate. Imate lepe aspekte za novac i uspećete da dođete do novca i posla koji vam treba. 

    Strelac (22.11-21.12)

    Prijatelji vas prisustvom i pričom vade iz vaših tmurnih misli i unutrašnjih traženja. Kod vas je vreme da vam se neka velika ljubav dogodi i oni umeju da vas posavetuju u datom trenutku i dosta se oslonjeni na njih. Uvek su tu da potvrde ono što vam je već palo na um. Nemojte toliko misliti i okrenite se ljubavi u naredno periodu.

    Jarac (22.12-20.01)

    I dalje ne slušate savete. Mnogo ste okrenuti poslu i karijeri, a emotivni život ništa. Bežite od njega trčećim korakom jer je strah isuviše veliki. Preopterećujete se nevažnim stvarima, a one bitne gurate pod tepih nadajući se da će se same rešiti. Neće ništa samo da se reši. Nađite snage da se pod hitno okrenete bitnijim stvarima da posle ne bude kasno.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Ubija vas svakodnevnica. Ne možete da izdržite da radite i gledate iste stvari i potežete za raznim drugim mogućnostima. Trudite se da ne budete često kod kuće, da se mnogo družite i izlazite na razna mesta. Svo svoje vreme se trudite da budete u pokretu. E sada, da vas pitam. Da li stižete da obavite svoj posao i imate li odgovornost prema najbližima?

    Ribe (20.02-20.03)

    Ne osećate se baš najbolje u svojoj vezi ili braku. Imate neka pitanja na koje nemate adekvatan odgovor. Nešto vam tu nedostaje i ne znate kako da se postavite. Niste sigurni da li je problem realan ili je to nešto u vama što morate sami da rešite. Ne bi bilo loše da porazgovarate sa nekom vama važnom osobom koju mnogo poštujete. Nemojte se samo okretati poslu, jer to neće oterati problem.

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija