• Dnevni horoskop za petak 23. septembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Danas biste se mogli baviti svojom privatnim životom i vašim partnerom. Treba da rešite neke nesuglasice i neka veoma važna pitanja i donesete prave odluke. Odealan je dan za takve aktivnosti, jer ćete čuti ono što suprotna strana želi da kaže, a i sami ćete biti saslušani. Predstoji vam veoma miran i iskren razgovor.

    Bik (20.04-20.05)

    Brige koje ste imali oko finansija polako nestaju. Vaša finansijska situacija će se promeniti na bolje i vi ćete moći sve one dugove koji vas more da vratite. Nemojte više očajavati, jer postoji mogućnoat da se rasprava na poslu koja se tiče vaše povišice, završi, i to vama u korist. Perioda ima raznih, ali sve na kraju dodje na svoje..

    Blizanci (21.05-20.06)

    Možda je vreme da osobu sa kojom ste u vezi upoznate sa vašom porodicom. Iako vas možda plaši takav susret, pravo je vreme za taj korak. Nemojte se plašiti, jer će vaš partner ili partnerka biti prihvaćen pd strane vaših najbližih i najdražih. Samo hrabro, bez straha i sve će biti u redu. 

    Rak (21.06-22.07)

    Ukoliko imate privatan biznis, ovih ste dana baš pod stresom. Mnoge vas brige muče i stalno se presabirate da li ćete uspeti u svojoj zamisli. Potrebna vam je pomoć u vidu dobronamernog saveta i ja vam predlažem da je potražite od vaših najbližih, vaših roditelja. Imaju više iskustva od vas i daće vam pravi savet, a usput ćete se i vi osetiti mnogo lakše.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Vaše reči i pojava bi danas mogle nekima da pomognu da ustanu i počnu da se bore za sebe. Ne bi bilo loše da, ako ste u nekoj dobrotvornoj organizaciji ili eventulno volontirate negde, održite sa vašim prijateljima jedan motivacioni govor. Mnogima će pomoći da razmisle o tome šta rade sa svojim životom, a i vi ćete se osećati lepo kada budete videli da ste nekome pomogli. 

    Devica (23.08-22.09)

    Danas ste usredsređeni samo na karijeru i novce. Želite što više posla da završite, a i na umu vam je ono bolje plaćeno mesto koje toliko želite. Danas ćete privesti kraju sve stare poslove i bićete u ozbiljnoj konkurenciji za to radno mesto. Nemojte se brinuti, već samo radite svoj posao i videćete da će vam se isplatiti.

    Vaga (23.09-22.10)

    Planirate sa porodicom neko lepo putovanje. Pretražujete sve sajtove kako biste našli što bolju ponudu i kako biste napokon provodili malo više vremena sa njima. Dugo ste priželjkivali ovaj put i veoma mu se radujete. Lako ste se dogovorili oko destinacije, a na vama je sada da sve lepo organizujete, jer ste u tom poslu neprikosnoveni. 

    Škorpion (23.10-21.11)

    U poslednje vreme se osećate kao pravi psiholog. Ne samo što rešavate svoje unutrašnje probleme, vi ste se okrenuli i problemima dragih ljudi. Vidite bolje rešenje od njih i pokušavate pričom i davanjem primera da im stavite do znanja gde greše i kako mogu to da isprave. Nekad vam deluje isuviše naporno i iscrpljujuće, ali kada se sve svede, veoma vam prija pomoć koju pružate.

    Strelac (22.11-21.12)

    Možda vas vaš bračni drug ili partner u skorije vreme iznenadi nekom žurkom koju će prganizovati sa vašim prijateljima. Ukoliko imate nekog posebnog povoda za slavlje, ne bi me čudilo da se tako nešto desi, a ako nemate, možda vas izvede na neko vaše omiljeno mesto da se lepo opustite i prisetite kako ste se nekada ludo zabavljali. 

    Jarac (22.12-20.01)

    Očekuje vas borba na poslu. Vreme je za bolju poziciju i vi ste sigurni da ste je zaslužili. Malo se diktatorski ponašate prema kolegama, što baš i nije pametno. Verujete da će vas jedino tako slušati i obavljati svoje poslove na vreme. Nemojte preterivati u svom nastupu i stavu, jer vas to vremenom može koštati. Popustite i ne razmišljajte previše.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Očekuje vas borba na poslu. Vreme je za bolju poziciju i vi ste sigurni da ste je zaslužili. Malo se diktatorski ponašate prema kolegama, što baš i nije pametno. Verujete da će vas jedino tako slušati i obavljati svoje posle na vreme. Nemojte preterivati u svom nastupu i stavu jer vas to vremenom može koštati. Popustite i ne razmišljajte previše.

     Ribe (20.02-20.03)

    I dalje razmišljate o stvarima koje ste saznali o vašim najbližima, samo što na to više ne gledate osuđivački, već imate mnogo razumevanja za njih. Želite da čujete njihovu priču i da sagledate sve iz pravog ugla. Niko nije savršen i svi mi pravimo greške, to nas čini ljudima koji se prevazilaženjem tih grešaka penju na više nivoe svesti. Popnite se i vi.

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]