• Dnevni horoskop za petak 4. novembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Nećete biti zadovoljni poslovnim ponudama koje ćete danas dobijati. Smatraćete da su ispod vašeg nivoa i mnogo će vas sve to nervirati i frustrirati. Pritom se i sami nešto u poslednje vreme preispitujete. Preispitujete svoje poglede, stavove i ono što ste uradili. Ne budite prestrogi prema sebi i pustite da se stvari nekad dešavaju, a ne da ih vi kontrolišete.

    Bik (20.04-20.05)

    Možda vam se desi da preko noći upoznate na nekoj internet mreži neku osobu i započnete razgovor sa njom. U početku će vam sve to idilično izgledati, ali ne bi bilo loše da malo obratite pažnju i nemojte previše o sebi govoriti.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Mnogo nervoze u vašem društvu može doneti okršaj vas i vaših prijatelja. Ne bi me čudilo da je neko od njih i nasilan i da pokuša na taj način da reši nesuglasice koje su nastale. Vi ste intelektualan tip i klonite se takvi dešavanja, ali ovog puta vas možda osoba toliko izvedete iz takta da ćete naglo odreagovati. Dišite i ne dozvolite da vas bes ponese.

    Rak (21.06-22.07)

    Vaš partner ne može više da trpi vaša stalna ostajanja na poslu i vaše nagle odlaske iz kuće čim vas neko iz kancelarije pozove. U stanju ste nekad da prekinete i porodična okupljanja, kako biste rešili neki problem u firmi. Potpuno je u pravu što se buni, a na vama je da dobro razmislite kako da izbalansirate vama dva bitna dela.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Prenatrpani ste obavezama. Kada se probudite ujutru, više ni ne možete da pohvatate šta sve treba uraditi u toku dana i gde sve treba otići. Čini vam se da i onu kafu što popijete, popijete pod velikom nervozom. Ne možete dugo još ovako izdžati. Vreme je da neke obaveze podelite sa svojim partnerom.

    Devica (23.08-22.09)

    Vi i biste i ne biste. Treba vam emotivna veza, a opet sa druge strane ima stvari koje morate da žrtvujete i to vam se ne sviđa. Kao da ste malo sebični što se vašeg prostora i gledanja tiče. U jednom trenutku vam je drago kada imate nekog pored sebe, a u drugom vam narušava slobodu. Moraćete malo da se promenite i pitate sebe šta vi zaista želite?

    Vaga (23.09-22.10)

    Imate česte nagle i nervozne ispade kada ste u društvu. U poslednje vas je vreme lako iznervirati i izvesti iz takta i to već svi polako primećuju. Najviše vam zbog toga zameraju vaši najbliži, jer smatraju da na taj način rušite svoj ugled do kog treba da vam je stalo. Pustite ugled, bitnije je da otkrijete šta vas to zapravo toliko nervira i šta vas tera da tako reagujete?

    Škorpion (23.10-21.11)

    Za vas je bolje da se danas primirite i što manje pričate. Bićete u stanju svašta da kažete i sa svima da se sporečkate. Trudićete se sve vreme da dokažete koliko ste u pravu i uopšte nećete imati sluha za ono što vam se govori, a pritom ćete biti u rapoloženju da koristite i ironiju i sarkazam. Današ što manje komunikacije sa drugima.

    Strelac (22.11.-21.12.)

    Novci vam trenutno dolaze isključivo i samo od nekog vašeg hobija koji ste u poslednje vreme razradili, ali to nije dovoljno. Mučite muku sa realnim poslovima i počinjete blago da se nervirate i da gubite strpljenje. Možda je rešenje da gledate kako da taj hobi razvijete kako vam ne bi trebali dodatni poslovi.

    Jarac (22.12-20.01)

    Porodica nešto očekuje od vas, a vi ne možete sada to da joj pružite. Porodica očekuje vaše vreme, a vi ga trenutno nemate. Ukoliko se bavite privatnim poslom, danas ćete biti u potpunom ludilu i nećete znati gde udarate glavom. Pored svih tih obaveza, vi nemate živaca da se objašnjavate sa drugima, jer sve to gledate kao gubljenje vremena.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Vaš oštar um će vam danas zadati malo neprilika. Nećete moći da prećutite ukoliko vam se ne dopadne nešto što čujete. Čak, bićete možda i veoma drčni i nadmeni. Ponašaćete se kao da sve znate i umete i, ukoliko procenite da osoba nešto nije dobro izgovorila ili rekla nešto što nije tačno, odgovorićete joj bez ustručavanja, pa makar je i ne poznavali dovoljno dobro. Pokušajte da se malo smirite i ne pravite sebi neprijatelje.

    Ribe (20.02-20.03)

    Nikako da naplatite novce koje ste zaradili radeći na raznim projektima. Kao da je nešto blokirano i prosto ne dolazite do njih, ali zato novih projekata ima stalno. Olako im se priključujete u nadi da će biti bolje, ali nikako da bude. Zapitajte se sledeći put da li želite da radite na nečemu što se možda neće isplatiti, koliko god da volite to i koliko god  da vam prija.

    Autor: Plumun

    013 info dnevni horoskop by Plumun

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija