Horoskop 013info
Zabava

Dnevni horoskop za petak 9. septembar

Izvor: 
Plumun Pet, 09/09/2016 - 09:26

Horoskop Ovan
ovan.jpg
Ovan (21.3-19.04)

Može da vam se desi da se dugo planirani put izjalovi.  Hteli ste malo da odete na odmor, ali zbog poslovnih obaveza ćete najverovatnije morati sve da pomerite. Direktor je krenuo u neki nov posao i moraćete pride da najverovatnije radite nešto što još do sada niste, tako da vam učenje ne gine.

bik.jpg
Bik (20.04-20.05)

Neka mlađa osoba je zainteresovana za vas  i želi sa vama bliže upoznavanje.  Vi, koliko god da vam je zanimljiva, niste sigurni da li biste se upuštali u vezu sa nekim ko je mlađi od vas. I umesto da se malo prepustite, vi mnogo razmišljate i brinete. Pustite brige sa strane i dajte šansu, jer se nikada ne zna.

blizanci.jpg
Blizanci (21.05-20.06)

Pripremali ste teren za vaš privatni biznis. Istraživali, razmišljali i veoma predano radili na tome. Verujete da je sada pravo vreme da polako zaista i pokrenete nešto, a ne samo da ostane u priči koju servirate drugima. Strah vas je, što je sasvim normalno, ali ne dozvolite da vas pokoleba nego krenite samo hrabro napred.

rak.jpg
Rak (21.06-22.07)

Dosta ćete teške zadatke imati danas na poslu, a vi niste baš nešto koncentrisani. Imate neke svoje brige i trenutno ne možete da mislite još o poslu. Pokušavate da se malo sklonite kako ne biste doživeli napad od strane nadređenih. Najbolje ćete se osetiti kada odete kući i putite muziku za opuštanje.

lav.jpg
Lav ( 23.07-22.08)

Da li zato što je petak, ali vi danas zračite drugačijom energijom. Vaša komuniktivnost je na visokom nivou i svi bi da provode vreme pored vas je se lepo osećaju. Koristite svoju kreativnost da nasmejete druge i učinite da im bude prijatno pored vas. Kolege su oduševljenje i vi ste opet u centru pažnje i plenite na svojoj pozornici.

 

devica.jpg
Devica (23.08-22.09)

Previše ste planirali i sada ne možete sve da postignete. Iako Device vole da rade više stvari u isto vreme vi ste preterali sa obavezama koje ste nabacili sebi na leđa. Izobećavali ste pomoć na više mesta i sada ne možete da stignete to da ispunite. Nemojte sebe toliko mučiti i truditi se da se svima uvek nađete. Ne zaboravite da je nekad zdravo i preko potrebno reći NE. 

vaga.jpg
Vaga (23.09-22.10)

Danas ste skroz u svom elementu i voema lepo komunicirate sa drugima i pomažete im. Vaši neki problemi koje ste imali su vam pomogli da sazrite malo i sada to koristite kako biste se drugima našli kada im je potrebno. Vaše reči ih duboko dirnu i ljudi vas zovu u pomoć kada se nađu u nevolji.

skorpija.jpg
Škorpion (23.10-21.11)

Okrenuli ste se matrijalno i danas razmišljate samo o novcu koji vam još nije legao na račun. Radili ste neki posao sa prijateljem i vaša isplata nikako da dođe. Već polako počinjete da brinete, ali u isto vreme i da vas ljuti. Nije vam sada najbolji period za rad sa prijateljima, ali nemojte se svađati već pokušajte veoma mirno da rešite problem oko novca sa vašim prijateljem.

strelac.jpg
Strelac (22.11-21.12)

Vreme je da polako ubirete plodove svog rada. Mnogo ste bili okrenuti poslu, i dalje ste, ali je vreme da to dođe na naplatu. Vi brinete zašto još niste primili zrađeni novac i dosta ste nestrpljivi, jer ste mnogo uložili, ali nemojte da razmišljate, jer ćete novac primiti, samo se naučite strpljenju i videćete.

jarac.jpg
Jarac (22.12-20.01)

I pored vaših briga sa kojima se nosite i neviđene nervoze na poslu, vi uspevate da plivate bez mnogo greške. To samo govori o jačini vašeg uma i staloženosti. Iako biste najrađe sve oterali tamo gde treba vi tražite način da se izbalansirate i ne dozvolite da posao trpi ni sekundu. Svaka vam čast.

vodolija.jpg
Vodolija (21.01-19.02)

Danas ste dosta zamišljeni i samo razmišljate  o novcu i mestima koje biste voleli da posetite. Iako su odmori skoro gotovi, vi biste se ponovo negde uputili, jer teško podnosite statičnost oko vas. Vama je potrebna konstanta promena kako biste opstali. Pošto je nema oko vas, predlažem vam da je sami napravite. Budite inovativni.

ribe.jpg
Iako sa partnerom imate povremene začkoljice i nerazumevanja, vi se trudite da ostanete pribrani, što jednoj Ribi nije lako. Vama je potrebna magija i drugačiji svet da biste opstali, a ne ovolika surova realnost. Za vas je najpametnije da svaki dan odvojite vreme za sebe i prepustite se svom svetu, jer jedino se tako nećete okrenuti nekim drugim opijatima i tražiti spas u jednoj čašici više.  

Autor: PlumunMarketing

Najnovije vesti