Horoskop 013info
Zabava

Dnevni horoskop za ponedeljak 17. oktobar

Izvor: 
Plumun Ned, 16/10/2016 - 16:13

Horoskop Ovan
ovan.jpg
Ovan (21.3-19.04)

Bez obzira na vreme, veoma pozitivno startujete današnji dan. Puni ste energije i želje da završite sve poslove. Manje nervoze, više rada dovešće do toga da se dobro osećate i da dišete punim plućima.

bik.jpg
Bik (20.04-20.05)

Iako je prvi dan u sedmici, vi se osećate kao da je i dalje vikend. Pomalo ste lenji i nikako da se pokrenete. Razmišljate o tome kako da se opuštate i ne radite ništa. Rešili ste da produžite sebi vikend i posvetite se hedonizmu. 

blizanci.jpg
Blizanci (21.05-20.06)

Svašta vas zanima i mnogo znate. Danas će vam to pomoći na poslu i u napredovanju. Imaćete ideju kako da rešite trenutni problem i vaši nadređeni će biti veoma zadovoljni. Sve ono što vas je zanimalo i sve znanje koje ste stekli će se danas isplatiti.

rak.jpg
Rak (21.06-22.07)

Naporan vas dan čeka. Mnogo posla, mnogo obaveza, mnogo sekiracije. Morate da obratite pažnju na svoje zdravlje, jer isuviše emotivno prihvatate stvari i jedete se iznutra. Vremenom to može dovesti do ozbiljnih posledica. Danas će vam neki vaši prijatelji pomoći da dođete sebi, govoreći vam da treba da budete pozitivniji.

lav.jpg
Lav ( 23.07-22.08)

Prija vam rad na poslu. Drugi se žale, a vas opušta. Veoma ste vredni i radni i ne štedite se ni malo. Nekada vam se čini da vam je lakše na poslu nego kod kuće. Komunikacija vam se poboljšava i baš vam rad pripomaže da otkrijete zašto imate potrebu da se dokazujete sa drugima.

devica.jpg
Devica (23.08-22.09)

Voleli biste da iznenadite vašeg partnera i da odete na neko kraće putovanje sa njim. Umorili ste se od svakodnovnice i potrebna vam je promena. Ne želite sami da je doživite, već želite da je podelite. Otiđite na neko lepo jezero i opustite se par dana.

vaga.jpg
Vaga (23.09-22.10)

Bićete ljuti i nervozni danas. Kao da ste ustali na levu nogu i svi su vam krivi za sve. Lako planete, upadate u rasprave i vaše reči seku oštrije od bilo koje oštrice. Izbegavajte prevelike kontakte sa ljudima danas jer vaše diplomatske veštine nisu na snazi.

skorpija.jpg
Škorpion (23.10-21.11)

Voleli biste da neko drugarstvo preraste u nešto ozbiljnije. Prija vam blizina date osobe i vrlo ste dobri prijatelji iako biste vi sada da podignete odnos na viši nivo. Strah vas je kako će osoba reagovati, jer ne biste voleli da izgubite prijatelja, već da dobijete partnera. Lepi su vam aspekti, nemojte se plašiti, već samo hrabro za svojim željama.

strelac.jpg
Strelac (22.11-21.12)

Emotivniji ste nego inače i mnoge vam stvari smetaju. Dosta ste nezadovoljni trenutnim stvarima i želite da učinite nešto kako biste ih promenili. Osećate se sputano, kao da otplaćujete neke dugove koji nisu vaši. Koliko god da vam je teško, pokušajte da pogledati stvari iz drugog ugla, jer vas put kojim ste išli do sada, nikuda ne vodi.

jarac.jpg
Jarac (22.12-20.01)

Uspevate sa izađete na kraj sa sobom i ljudima oko vas. Popravljate se, imate više strpljenja za druge da ih saslušate a i za sebe. Primećujete kako vam bolji odnosi sa drugima prijaju i kako čine da se osećate bolje. Samo nastavite tim putem.

vodolija.jpg
Vodolija (21.01-19.02)

Imate baš ideja za pokretanje ličnog biznisa. Ne možete više da radite za druge. Želite slobodu u svom poslu i ne dozvoljavate da vam drugi stoje nad glavom. Smišljate kako da dođete do većih finansija. Možda se uskoro desi da vam neko blizak istrči kao pripomoć, ali dobro osmotrite sve kako se ne biste posle hvatali za glavu.

ribe.jpg

Ribe (20.02-20.03)

Vaše reči danas isceljuju mnoge. Uspevate da podignete ljude i da im pomognete. Imate dar koji nije tako čest. Ljudi vam se otvaraju i veruju vam, a vi tačno znate šta, kad i kako da kažete. Možda ste trebali da se bavite psihologijom ili nekom drugom sličnom naukom.

Autor: PlumunMarketing

Najnovije vesti