Horoskop 013info
Zabava

Dnevni horoskop za ponedeljak 26. septembar

Izvor: 
Plumun Pon, 26/09/2016 - 09:18

Horoskop Ovan
ovan.jpg
Ovan (21.3-19.04)

Danas ste dosta strastveni i spremni za svađu sa partnerom. Sumnjate da vas vara i velika količina ljubomore izlazi iz vas. Ne možete nikako da se suzdržite i konstantno napade partnera nekim dokazima i tražite objašnjenje. Time ništa nećete postići. Pokušajte da se smirite i lepo razgovarate.

bik.jpg
Bik (20.04-20.05)

Postoji mogućnost da ćete uskoro morati da se svađate sa najbližima oko neke zemlje i nasledstva. Pokušaće da vam naprave zavrzlamu kako vi ništa ne biste dobili, a dobro znate koji je vaš deo u svemu tome. Nemojte se svađati i srditi, jer tako možete olako izgubiti, već budite veoma mudri i pronicljivi i gledajte da uvek budete korak ispred njih.

blizanci.jpg
Blizanci (21.05-20.06)

Jaki su vam aspekti za svađu na poslu i vi se potrudite na sve načine da je izbegnete. U ovoj biste svađi mogli mnogo da izgubite, jer vas suprotna strana namerno izaziva kako biste rekli nešto što ne treba i time ugrozili svoje mesto u firmi. Ne dajte da vas emocije i bes povuku, već da vas razum ohladi i spusti na zemlju.

rak.jpg
Rak (21.06-22.07)

Mnogo ste novca u poslednje vreme potrošili na svoje najmlađe i zbog toga postoji mogućnost da se posvađate sa partnerom. Mnogo ih volite i niste mogli odoliti nijednom njihovom hiru i samo ste dodali još već minus na već podosta potrošenoj kartici. Znam da ste slabi na decu, ali im osmeh može izvući i samo vaše druženje sa njima, bez preteranog trošenja.

lav.jpg
Lav ( 23.07-22.08)

Svašta vam se trenutno dešava u porodici i vi se ne slažete sa njihovim delima. Ne možete, jer imate potpuno drugačiji pogled na problem od njih. Zbog toga ćete lako upadati u svađu sa njima, braneći svoj ponos i dokazivajući im da ono što rade nije dobro, ali nećete ništa tako postići. Pustite ih da sami prave svoje greške.

devica.jpg
Devica (23.08-22.09)

Kao da neki otrov izlazi iz vas. Dosta ste negativni i nezadovoljni sobom. Šta god da vam neko nešto kaže, vi to pogrešno protumačite i odmah biste mu dali neki otrovni komentar. Nekako kao da ste ljubomorni na sve koji su srećni i zadovoljni, jer vi niste. Dobro se zapitajte šta radite i nađite što pre način da pomognete sebi, jer ovo vaše ponašanje vodi ka samouništenju.

vaga.jpg
Vaga (23.09-22.10)

Da li ste obraćali pažnju sa kojim i kakvim prijateljima ulazite u biznis? Ako niste, danas postoji mogućnost da uvidite grešku koju ste napravili pri odabiru partnera za biznis. Osoba koju ste odabrali je dosta halapljiva kada je novac upitanju i u stanju je i da prevari i uzme ono što joj ne pripada. Sada samo mirne glave pokušajte da rešite nastalu situaciju i sledeći put pamet u glavu pri odabiru.

skorpija.jpg
Škorpion (23.10-21.11)

Veoma ste nezadovoljni i kao da ste izgubili svoj put i svrhu. Ponovo ste počeli da je tražite i ne znate više kuda ste se uputili. Svašta vam se izdešavalo što je uticalo na vašu psihu i sada imate osećaj kao da ste se resetovali. Nemojte ni paničiti, ni plašiti se, već veoma staloženo razmislite o tome šta je to što volite da radite i ko su ljudi sa kojima volite sa provodite vreme i videćete koliko će vam to pomoći.

strelac.jpg
Strelac (22.11-21.12)

Obratite pažnju danas na zločesta govorkanja na poslu. Neko može da pretera i kaže zaista loše stvari o vama. Pokušajte da ne reagujete hirovito, već direktno. Izvucite datu osobu iz društva, oduzmite joj snagu na taj način i suprotstavite joj se jedan na jedan. Pitajte je zašto to radi i zašto ima toliko protiv vas. To je jedini način da zaustavite zle jezike po firmi.

jarac.jpg
Jarac (22.12-20.01)

Postoji velika mogućnost da vas jedan blizak prijatelj danas povredi i razočara. Pokazaće svoje pravo lice na šta vi trenutno niste spremni. Mnogo ste verovali tom prijatelju i sada se osećate baš izdano i ne znate kako da se nosite sa novonastalom situacijom. Nemojte se samo povlačiti u sebe i tugovati i skupljati bes. Bolje pronađite osobu od poverenja i sa njom razgovarajte i izbacite sve đubre iz vas.

vodolija.jpg
Vodolija (21.01-19.02)

Sprema se veoma ljubomorna svađa u vašem domu sa partnerom. Ili ste vi ljubomorni na njegov uspeh ili on na vaš, ali u svakom slučaju nije dobro. Ovim pokazujete koliko ste nezodovljni sobom i koliko ste zapravo slaba osoba ako vam smeta tuđi uspeh i ne umete da se radujete zbog njega. Na vašem mestu bih dobro razmislila i potražila pomoć u vidu razgovora sa mudrijom i starijom osobom. Takav vas otrov vremenom samo može uništiti.

 

ribe.jpg
Ribe (20.02-20.03)

Umorni ste od svakodnevnog dešavanja na poslu. Sve je isto i monotono. Prosto više ne možete da izdržite i sada tražite način kako da malo odsustvujete i odete negde kako biste se izlečili od istih dešavanja. Nemojte samo preterivati u svojoj želji, jer i sami znate da neki posao mora da se završi do određenog vremena. I razmislite da li ste samo na poslovnom planu nezadovoljni ili ima još nešto?

Autor: PlumunMarketing

Najnovije vesti