• Dnevni horoskop za sredu 19. oktobar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Razum i osećanja se danas ne slažu. Razum vam govori jedno, a vaše unutrašnje iskosnsko biće drugo. Treba da donesete neke važne odluke i sada ste se ukopali u mestu jer ne znate koji je pravi put. Pokušajte da ne razmišljate previše, jer što više budete mislili o tome, teže ćete naći rešenje.

    Bik (20.04-20.05)

    Preračunavanje. Sve račune želite da svedete i da vidite koliko ste u plusu ili u minusu. Mnogo razmišaljte o parama ovih dana i samo gledate koliko šta košta. Ne preterujte u računjanju da vas glava ne bi zabolela, a i nije dobro biti okrenut toliko materijalnim stvarima i potrebi da se mnogo ima.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Danas ste emotivnije prirode i lako može da vam se desi da u nekom trenutku puknete zbog nečega. Dugo ste skupljali neke probleme u sebi, mislili da će sami da nestanu, ali ne. Oni su uvek tu i čekaju vas negde iz prikrajka. Pričuvajte se na poslu i klonite se stresnih situaciju jer biste baš na takvim mestima mogli da eksplodirate.

    Rak (21.06-22.07)

    Ima li kraja radu i obavezama? Izgleda da ne. Svaki dan vam je isti i vi to polako ne moežte da podnesete. Sedite tako na radnom mestu i maštate o nekim udaljenim morskim predelima gde biste odmorili i dušu i telo i sve vam je manje do rada i posla. Nađite pod hitno neko rešenje, kako ne biste imali problema sa vašim nadređenima.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Volite vaše prijatelje i mnogo vam prija da se družite, ali neko vas je ozbiljno povredio u poslednje vreme. Saznali ste za neku laž koja je došla od strane vašeg prijatelja i želite da se suočite sa njima i saznate o čemu se radi. Savetujem vam da sačekate malo sa tom vrstom napada, jer u ovom času ne biste saznali to što želite, već sačekajte da se prašina malo slegne i onda razgovarajte.

    Devica (23.08-22.09)

    Hmmm… nemojte lagati i varati partnera. Na poslu postoji neko ko vam se dopada. Oduševljeni ste njegovim ili njenim intelektom i prija vam blizina. Imate potrebu da osobu bliže upoznate i tražite načine da eskivirate viđenje sa partnerom. Ne radite to, jer ako budete pokušali da sedite na dve stolice u jednom trenutku će obe da se izmaknu i vi ostajete da sedite na hladnom podu.

    Vaga (23.09-22.10)

    Umorni ste od svakodnevnice i moguće su glavobolje. Ne možete više da izdržite svaki dan isto i samo se nervirate. Nećete tako još dugo izdržati. Vaš nerni sistem je slab za ono što mu radite i glavobolje i uznemiresnot mogu postati učestali. Nađite pod hitno da radite nešto što volite i posvetite mu svaki dan makar sat vremena. Ne dozvolite sebi da klonete duhom.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Prija vam  osoba koju ste upoznali i smatrate je veoma privlačnom, ali vam se tu nešto ne dopada. Kao da nije iskrena i da nešto skriva od vas. Ponekad je isuviše misteriozna i samim tim ne znate ponekad kako da se postavite. Iako volite misterioznost, polako počinje da vam smeta i vi umete naprasno da se naljutite. Pokušajte da počnete da se slično ponašate kako biste videli kako će osoba reagovati.

    Strelac (22.11-21.12)

    Nije vam jasno kako vaši najmiiji imaju toliko problema da prihvate vaše izabranike. Koliko god da se partneri razlikovali, oni uvek imaju neki problem sa njima. Ne možete da žrtvujete svoj život i pravo na izbor zarad svojih najmilijihn. Možda uopšte nije problem u vašem partneru već u njihovom pogledu na vas. Možda nešto skrivaju ili ne žele da priznaju. Jedan iskren i vrlo oštar razgovor sa njima bi sve rešio. Ne odustajte od sebe!

    Jarac (22.12-20.01)

    Oprez na poslu danas. Lako može doći do nekih lažnih govorkanja od strane vaših kolega, a i vama može da se omakne neki trač iako niste skloni tome. Bićete zavedeni nekom pričom i lakše ćete upasti u ogovaranja, samo sada baš i nije povoljan trenutka da vas u laganju i uhvate. Klonite se grupica i ostanite nemi i gluvi na priče koje čujete u prolazu.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Očekivali ste neku uplatu, ali ona nikako da stigne. Kako vreme prolazi postajete sve sigurniji da vas je data osoba prevarila i da uplata neće nikad ni stići. Znam da želite da radite ono što volite, ali ne smete sebi dozvoliti da zbog kratkog daha sreće ne dobijete adekvatnu novačanu naknadu. Obratite dobro pažnju sa kim poslujete i budite pažnjiviji u dogovoimma i sklapanju poslova.

    Ribe (20.02-20.03)

    Skrivaju se neke stvari u vašoj porodici. Imaju neke probleme i vama ne žele da pričaju o tome kako vas ne bi uznemiravali, a u isto vreme i vi imate neke svoje stvari koje ne želite da ima pričate kako ne biste prebacivali muku svoju na njih. Porodica vam je velika podrška i možda bi iskrenost sa vaše strane pomoglo i vama i njima. Možda možete i vi njima da pomognete, a da oni toga nisu ni svesni. Od ćutanja i skrivanja nemate ništa. Progovorite.

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]