• Dnevni horoskop za sredu 26. oktobar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Imate neke teške brige na plećima. Muče vas već neko vreme. Potrudite se da što pre nađete način da ih prevaziđete jer vremenom mogu da utiču na vaše zdravlje i na problem sa srcem. Možete da osećate težinu u grudima, pojačanu nervozom i samim tim brige koje nisu delovale realno se prenose na potpuno drugi nivo. 

    Bik (20.04-20.05)

    Moguće je da će vam jedna ljubavna veza doneti velike promene u životu, ali te promene neće biti ni malo lake. Činiće vam se da vas sve boli u vezi sa tom osobom i nećete tako lako moći da se pomirite sa tim, ali je to lekcija kroz koju morate da prođete. Onog trena kada budete prestali da se borite sa trenutnom situacijom, stvari će krenuti na bolje.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Veoma ste racionalni i ne dopuštate emocijama da se oslobode, a imate veliku potrebu za tim. Na taj način blokirate jedan veoma važan kanal koji utiče na vaše zdravlje i psihu. Stvarate brige i teškoće tamo gde ih nema. Pokušajte više da se opustite i manje da razmišljate.

    Rak (21.06-22.07)

    Iako niste skloni preteranim razgovorima i filozofiranjima, danas ste počeli sa tim od ranog jutra. Sve vaš nešto nervira i svakom  pronalazite manu. Ljudi ne mogu da vas prepoznaju i pitaju vas šta se dešava. Prosto predosećaju da imate neki problem. I vi ste svesni da ima stvari koje treba da rešite sami sa sobom, ali ste trenutno isuviše slabi da se tome okrenete. 

    Lav ( 23.07-22.08)

    Mnogo ste se finansijski opteretili. U želji da svima izađete u susret, najviše svojoj deci, preterali ste u trošenju. Dajete novce za razne stvari, podučavanja, časove. Pokušavate da se ne osećaju kao da im išta manjka. Sa jedne strane je to potpuno u redu što toliko brinete o svojim najbližim, a sa druge, ukoliko se isuviše opteretite u jednom trenu postoji mogućnost da sve propadne i šta onda? Razmislite o tome

    Devica (23.08-22.09)

    Mnogo razmišljate o tome šta ste postigli, a šta niste. Sve ste račune rešili da svedete i da vidite dokle ste stigli i šta dalje. Opterećujete sebe bez razloga, a usput uvlačite i vašu porodicu. Kao da ih krivite za neke njihove poteze koje se vas tiču i na taj način samo pravite još veću zbrku. Nemojte gledati tako suženim pogledima i nemojte preterivati u samokritičnosti.

    Vaga (23.09-22.10)

    Komunikacija vam  neće biti jača strana danas. Iako ste vi rođeni diplomata, danas kao da ste ustali na levu nogu. Osuđivaćete i bićete dosta hladni prema drugima. Sve je ovo prouzrokovano nekim vašim nezadovoljstvom i sada vi na potpuno nepotreban način prebacujete to na druge. Pokušajte da se malo povučete i dobro osmotrite šta radite. 

    Škorpion (23.10-21.11)

    I pored sveg vašeg truda i otvorenosti ne možete da shvatite ponašanje i rezonovanje nekih vaših prijatelja. Zbog toga znate sa njima često da upadnete u neku vrstu konflikta. Ne, vi se ne svađate, vi samo jakim stavovima pokušavate da dokažete da nisu u pravu. Sve liči na ozbiljno nadmetanje, ali da li ste i vi u pravu? Sve bi bilo u redu da vas posle takvog nadmetanja ne boli glava. Pokušajte sledeći put da priđete malo drugačije.

    Strelac (22.11-21.12)

    Vreme je za karijeru. Vreme za promenu ili još veći trud oko karijere. Vi biste da se maknete sa mrtve tačke, ali kao da vas nešto koči. Ne dozvolite sebi da lako odustanete i koliko god da vam se čini da je nemoguće vi se trudite još više. Prelazite preko prepreka i nikad ne odustajte. Videćete da će vam se isplatiti!

    Jarac (22.12-20.01)

    Niste navikli da vam išta stoji na putu i da vas išta mori. VI kada radite, radite. Mada, u poslednje vreme sve teže radite jer su vam misli poptuno negde drugde. Razmišljate o drugačijem životu i načinu kako da do njega dođete. Imate potrebu sve da menjate iz korena i koliko vam se god činilo nemoguće i luckasto, sve više se okrećete toj ideji. Nijedna se ideja ne rađa, a da nema mogućnosti da se ostvari. Na vama je da li ćete se dovoljno potruditi oko nje.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Kroz vreme ste se menjali, pa ste tako i prijatelje razne promenili. Imate utisak da niste baš imali sreću sa njima, da ste stalno imali neke probleme i da su vas prijatlelji često izneverili. Pitam ja sada vas, da li ste vi uvek reagovali prijateljski i korektno? To je prvo pitanje na koje trebate odgovoriti pre nego što krenete da osuđujete. Lako je osuđivati, ali je mnogo teže priznati svoju grešku i preuzeti odgovornost za nju.

    Ribe (20.02-20.03)

    Postoji mogućnost da ćete vi i i vaš partner da imate probleme jer ste oboje previše okrenuti svom poslu. Niko nema vremena ni za koga i samim tim se stvara jedan veliki jaz između vas. Čak se u poslednje vreme i pitate da li ste pogrešii u odabiru. Pre nego što donesete bilo kakvu odluku, dobro razmsliste o postupcima koje ste napravili. Nemojte nišra brzati, niti odlučivati išta preko noći. Znam da imate neku težinu u grudima kada je u pitanju vaša veza, ali naglim odlukama se ništa ne postiže. Samo polako i sigurno.

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija