• Dnevni horoskop za sredu 28. septembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Veoma ste skocetrisani na posao i japredovanje danas. Oštroumno idete ka boljoj i jačoj poziciji. Spremni ste na borbu ukoliko neko pokuša da vam podmetne nogu. Rešeni ste da napredujete i je dozvoljavate da se iko meša. Odličnim ste putem krenuli, samo izbegavajte svađe jer upravo one mogu da vas koče. 

    Bik (20.04-20.05)

    Pravo je vreme da napokon učinite nešto povodom osobe koje vam se sviđa. Nemojte više odugovlačiti jer ćete je ispustiti i onda će otići Sklonite sve sumnje i strahove daleko od vas. Okuražite se i krenite. Verujte da nemate šta da izgubite. Samo možete dobiti. U akciju. 

    Blizanci (21.05-20.06)

    Mnogo vam se porodica meša u život i vi ne možete do više da istrpite. Imaju komentar i rešenje za sve iako ih vi niste ni pitali ni tražili pomoć. Znam da ste pred izmaku snage, ali pokušajte poslednji put veoma kepo da razgovarate sa njima i pbjasnite da nemaju razloga za brigu i da možete sami.

    Rak (21.06-22.07)

    Razne ste stvari u poslednje reme čuli od ljudi oko vas o vašoj vezi i braku. Kada to slušate kao da ne poznajete svog partnera, a sigurni ste da nije tako. Danas ćete sesti i sve sa njim razumno i racionalno razrešiti i videti da su to otrovni jezici i da vi nemate razloga da sukmjate u partnera.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Danas je priča o novcu. Došli ste na odličnu ideju kako da još više zaradite i pravo je vreme da započnete to što ste mislili. Nemote sada da se povlačitw jer dolazi lep period borbe i rada i dobitke. Sve ste iskalkulisali i sada nemojte više toliko razmišljati i samo krenite. Krenite u nove radne pobede, jer vas baš one čekaju

    Devica (23.08-22.09)

    Toliko ste drugima na raspologanja da ste zaboravili na sebe. Za druge uvek možete sve da uradite i da im se nađete, a vi svoje želje i potrebe pomerate kada bude bilo bolje vreme za to ili kada budete imali manje posla. Ne radite to sebi jer mnogo patite bez razloga. Danas ostavite sve tuđe po strani i posvetite se samo sebi i svojim željama.

    Vaga (23.09-22.10)

    Predstoji vam jedan mentalni okršaj da najmilijima. Dosta tu nerazumevanja ima i vi više ne možete sa tim da se nosite. Rešili ste da danas rešite sa njima to po svaku cenu. Lep je aspekt na nebu, pa ne bi trebalo da se završi svađom već dogovorom. Samo je važno da vi ne odustajete od sebe i svojih ideja i rešićete nesuglasice. 

    Škorpion (23.10-21.11)

    Imate neke dogovre i planove sa prijateljima koje ćete danas napokon ispuniti. Već se neko vreme dogovarate šta i kako ali nikako da rešite da delate. Danas je pravo vreme za to i nemojte ni u jednom trenu posustajati. Očekuje vas zaninljiv i veoma nepredvidiv dan sa prijateljima ako ostanete u akciji.

    Strelac (22.11-21.12)

    Vreme je za veću odgovornost na poslu i prema vama i prema drugima. Vaši nadređeni su odlučili da ste zaslužili tako nešto i da ćete biti u mogućnosti da zaista i preuzmete takvu odgovrnost na vas. Sa većom odgovornošću dolazi i više novca, ali sebe dobro preispitajte koliko ste spremni na to. Tek onda prihvatite šta vam se nudi. 

    Jarac (22.12-20.01)

    Vi ste i dalje dosta umorni od obaveza i briga. Nikako da načinite taj korak slobode u uradite nešto samo za sebe. Možda je danas pravi dan za takvu akciju. Nemojte mnogo razmišljati jer vas upravo to vuče dole. Već samo krenite za onim što želite i što vam prija. Nećete se pokajati koliko vam god deluje budalasto i trenutno nepotrebno.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Ne osećate se baš najbolje u poslednje vreme. Dosta ste sumorni i depresivni. Ne ide vam baš kako biste vi želeli i to vas vuče dole. Iskreno, nemate razloga za toliko nezadovoljstvo. Potrebno je da pogledate svet malo vedrijim očima i vidite zapravo koliko imate i koliko možete. Izvucite se iz tog stanja što pre kako ne bi uticalo na vaše zdravlje. 

     Ribe (20.02-20.03)

    Niste do sada mogli da uklopite vašeg partnera i vaše prijatelje, a danas vam se možda pruži šansa za to. Svi će biti lepo raspoloženi i spremni za druženje, pa iskoristite to i napravite neko magično druženje kako samo vi umete. Videćete da će vaš trud uroditi plodom jer je danas dan akcije i delanja.Autor: Plumun

    013info dnevni horoskop

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]