• Dnevni horoskop za utorak 25. oktobar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Iznenada će vam sinuti kako da neki problem privedete kraju. Već se duže vreme mučite oko njega i sada ćete preko noći doći do rešenja. Osećaćete se odlično i iako ste i malo posustali, sada se vraćate punom snagom. Nikada ne odustajte od svojih zamisli.

    Bik (20.04-20.05)

    Ukoliko ste  planirali da uđete u privatan biznis, postoji velika šansa da to sada i naglo učinite. Znate da je marketing najvažnija stavka u takvom poslu i preko noći će vam  doći ideja kako da se što bolje izreklamirate i započnete ozbiljan posao. Svaka vam čast, samo napred.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Neki pirjatelji koje dugo niste videli su vam se preko noći vratili u život i žele da ponovo imaju kontakt sa vama kao pre. Ti ljudi mogu mnogo da vam pomognu na poslovnom planu i vi ste rešili da zaboravite sve što je nekada bilo i da nastavite tamo gde ste stali. Obratite pažnju, jer vam mogu biti važniji nego što mislite.

    Rak (21.06-22.07)

    Potpuno neočekivavno može da vam se desi da dobijete neku povišicu na poslu. Time biste upotpunili završtetak posla nakom ste trenutno. Nadređeni će vas najverovatnije nagraditi za sav trud i rad koji ste uložili. Samo nastavite tim putem i modžda vas uskoro čeka i novo radno mesto.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Jačate i osećate kako završavate jedan tmuran i sumoran period. Pozitivniji ste i trudite se da imate više vremena da saslušate druge. Nemate potrebu da drugima upadate u reč i da ih osuđujete, već se trudite da ih razumete. Da ih podržite i pomognete im. Na taj način i vi rastete.

    Devica (23.08-22.09)

    Rešili ste ne dozvoljavate da vam se drugi više mešaju u život. Rešili ste da stanete tome na put i da prekinete taj užasni pritisak koji toliko osećate. Vi ste ojačali i glasno govorite za sebe i ne dozvoljavate da se ophode prema vama kao ranije. Samo ostanite na tom putu.

    Vaga (23.09-22.10)

    Imali ste neke neraščišćene račune sa prijateljima. Danas ste se probudili i rešili da sa njima ozbiljno popičate. Nećete prihvatiti NE kao odgovor i bićete uporni dok ne pristanu da razgovaraju sa vama. Dosta vam je bilo da se međusobno izbegavate i ponašate kao deca, već želite da svako preuzme odgovornost za svoja dela i da oprostite jedni drugima.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Možda vam se sada ukaže prilika za potpuno novim i boljim poslom, ali morate prvo stari da završite. Nemojte slučajno da ga ostavljate na pola gotovim, jer će energija onda biti upola slabija za novi posao. Završite sve što imate pre noviteta i nikada ne ostavljajte repove za sobom.

    Strelac (22.11-21.12)

    Možda vam se desi uskoro ljubav koja će vas potpuno osloboditi. Treba vam osoba pored koje ćete vi zaista moći da budete ono što jeste u punom svom sjaju. Mislim da vas tako nešto uskoro očekuje i da ćete tek onda videti koliko su vam prethodne veze bile samo testovi i način da sazrite.

    Jarac (22.12-20.01)

    Razmišljate o tome da inaćenje sa drugima privedete kraju i da se više posvetite svom emotivnom i porodičnom životu. Za početak , ukoliko nemate partnera, pronađite više vremena za vašu porodicu. Videćete koliko će delovati pozitivno na vas i koliko će učiniti da se bolje osećate.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Polako uspevate da uspostavite bolju komunikaciju sa partnerom. Više slušate, manje se inatite i dokazujete. Ne možete više da izdržite prepirke i rešili ste tome da stanete na put. Partner vas podržava u tome i trudi se da prati vašu dobru volju i razumevanje koje mu pružate.

    Ribe (20.02-20.03)

    Vreme je da se sav vaš trud na poslu isplati. Očekujte boljitak u vidu finansija i malo nervoze pri završavanju poslednjih obaveza koje imate. Veoma ste zadovoljni ishodom i spremni ste za nove radne poduhvate. Samo malo usporite kako ne biste imali problema sa srcem.

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija