• Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. decembra

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Nedelja vam počinje veoma radno. Dosta novih stvari treba da naučite i usvojite u toku ove nedelje. Možda će vam na pravu loptu delovati veoma teško, ali je zato veoma važno da smirite svoj duh i da budete veoma uporni i ne odustajatet od svojih namera. Učićete kako da budete strpljivi i kako da izađete na kraj sa svim nedaćama na koje možete naleteti. Što se ljubavi tiče, trudite se da previše ne razmišaljte i da uživate u društvu suprotnog pola. Imaćete potrebu da izlazite i da se družite sa što više ljudi. Koristićete sve vaše verbalne veštine da suprotnom polu budete zanimljivi. Ukoliko ste u vezi, podržavaćete partnera da budete u akciji i da stalno nekud idete. Neće vas držati mesto ni sekundu. Obratite pažnju na komunikaciju na poslu. Možda ćete imati potrebu za nekim oštrijim rečima, pa samim tim možete doći do nesporazuma sa nekim mlađim kolegama. Potrudite se da u pravo vreme povučete ručnu i zaustvaite se. Finansije će vam biti stabilne, a možda vas očekuju i neka dodatna primanja. Uživajte u radnoj i aktivnoj nedelji i koristite svaki sekund vremena.

    Bik (20.04-20.05)

    Početkom nedelje se osećate veoma opušteno. Sve vam ide baš onako kako ste planirali. Imate potrebu da udovoljavate sebi. Kako nedelja bude odmicala, počećete polako da ramišljate o vašim finansijama. Prebrojavate se kako stojite sa novcima i počinjete polako da brinete. Trudite se da budete realni i analitični, ali tako se sve više uvlačite u priču iz koje ne umete da se izvučete. Pokušajte da se malo opustite jer ovako možete samo sebe da dodatno uznemirite.Na poslu ćete osećati blagi pritisak oko vas. Činiće vam se kao da nikad kraja obavezama i polako ćete početi da se nervirate, tada je najvažnije da stopirate negativna razmišljanja i da objasnite sebi koliko je važno da sve zadatke koje dobijate revnosno zavšite. Iako će vam trebati sloboda u poslu i neka vrsta vašeg ličnog uičinka, nemojte zaboraviti da neke osnove ne smeju da se menjaju, a daje sve ostalo u vašim rukama. Pokušajte da zadržite pozitivan stav koji ćete imati spočetka nedelje i ne dozvolite obavezama da vas previše brinu. Sve se da rešiti ukoliko se dobro isplanira.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Počinjete nedelju veoma mirno i staloženo. Psihički se dobro osećate i to prenosite i na druge. Kako se dani budu smenjivali, postaćete osećajniji i emotivniji. Trudićete se da na stvari gledate realno, ali baš i nećete biti u mogućnosti jer će vas emocije drmati. Oni koji su uplovili u bračne vode očekuje vrlo dinamična nedelja sapartnerom. Imaćete potrebu da stalno nekud izlazitei da se družite sa vašom dragom osobom. Za one koji su sami, postoji mogućnost da u toku ove nedelje upoznaju zanimljiviu osobu koja je starija od njih i verovatno i razvedena. Privućiće vam pažnju svojim znanjem i iskustvom i potpuno vas oboriti sa nogu. Sa tom ćete osobom imati utisak kao da ste seli na neki ludi ringišpil koji nikako da se zaustavi. Na poslu se malo pričuvajte javnih neprijatelja u vidu vaših kolega. Može da se desi da čujete po koju laž o sebi ili da budete uvučeni u neka spletkarenja. Važno je da budete svesni svake situacije u svakom trenutka. Uživajte na ludom roler kosteru ove nedelje i ne bežite od vaših emocija.

    Rak (21.06-22.07)

    Dosta ste nervozni ove nedelje i mnogo brinete o svemu. Znam da je sa jedne strane u Rakovskoj prirodi da brine, ali vi baš preterujete. Morate se malo primiriti kako ne biste imali bolove u grudima i problem sa disanjem. Vi najviše od svih znakove morate da znate razne tehnike za opuštanje jer je kod vas srce uvek na tapeti. Dopustite da vam drugi pomognu jer kada budu videli koliko ste preopterećeni poslom i svakodnevnim aktivnostima, imaće potrebu da skoče na noge i preuzmu neke stvari na svoje pleća. VI se mnogo oslanjate na partnera i njegova ljubav i pažnja vam  je najvažnija, a nje baš i nećete imati ove nedelje. Delovaće isuviše hladno i to će vas dodatno mučiti i boleti. Ne znate kako da se postavite u tim situacijama, a da ne budete skloni drami.   Na poslu ste u potpunoj akciji i to vam sada baš prija. Ima mnogo da se radi i vi uspevate da se snađete i da izađete na kraj sa svim obavezama koje vam nameću. Morate više brnuti o sebi i svom srcu. Ne zaboravite da nikome nećete biti važni koliko treba da budete sami sebi, koliko vam god ovo sebično zvučalo. 

    Lav ( 23.07-22.08)

    Skloni ste velikim i snažnim rečima. Skoni ste takođe i razrađenom egu. Ponekad te vaše velike reči, umeju da uvrede osobu koja je do vas, iako niste mislili ništa loše. Veoma je važno da razmišljate o tome kako ćete nešto reči i da obratitie pažnju na osobu kojoj to govorite. Veoma ste ponosni na sve što ste uradili i želite i drugima da sve to stavite do znanja, ali da li baš mora tako da bude?  Ove nedelje može da vam se desi da saznate da neke stvari morate pod hitno da usvojite i naučite. Nešto što na vreme niste odradili, moraćete sada da završite. Da li su to neki dodatni ispiti, ili neki dodatni posao ili ćete morati na neki seminar da naučite nešto što vam je veoma važno. Sve u svemu budite spremni da se potrudite i uključite moždane vijuge. Na poslu obratite pažnju na to šta pričate jer vaše reči mogu ponekad ozbiljno da vam naprave problem, pogotovo što umeju da zvuče veoma nadmeno i odsečno, a neće svi to da trpe. Dovoljno je da kažete nešto pogrešnoj osobi i da zbog toga bude problema. Iako ste znak koji voli da sija i da bude dominatan, bilo na poslu, vezi ili svakodnevnom životu, ne bi bilo loše da se nekad malo okrenete oko sebe i pogledate pažljivije.

    Devica (23.08-22.09)

    Nedelja vam počinje u brizi o finansijama. Imate mnogo dugova, a nikako da dođete do potrebnih sredstava da ih se rešite. Brinete zbog toga i stalno se preračunavate. U jednom trenu ćete osetiti potrebu da potražite pomoć od svojih najmilijih. Neko stariji iz vaše porodice će vam ponuditi pomoć ili će vam čak predložiti kako da dođete do nekog posla i više novca. Ne bi bilo loše da poslušate savet i da ne budete gordi jer vam je je to sada preko potrebno. Zbog mnogo sekiracije, postoji šansa da imate blage glavobolje, a oni koji pate od sinusa moguće je da osete bolove u toku nedelje. Obratite pažnju i na vaš žeudac i prdlažem vma da konzumirate lakšu hranu ove nedelje. Možda vam se desi da na poslu upoznate osobu koja će vam privući pažnju, pa obratitei pažnju na svoje ponašanje u blizini te osobe. Osećaćete slobodu da joj svašta kažete, ali se nekih reči malo suzdržite. Ne dozvolite da vas ove nedelje premore brige o finansijama, već poslušajte taj savet i sa više pažnje se posvetite rešavanju svojih finansija. 

    Vaga (23.09-22.10)

    Iz jednog potpuno mirnog perioda u kom ste se nalazili, polako ulazite i akciju i konstano razmišljanje. Imte potrebu za novim starima. Potrebu da učite, da saznate, da upoznate, da vidite. Ne možete da sedite ni sekundu i stalno ste u nekoj akciji. Doduše, želite da to sve bude na određenom nivou i na način za koji svi smatrate da je najbolji. Bićete veoma pozitivni, čak ćete i druge podsticati na akciju i rad na sebi. Partner će vas podržavati u svemu i pridužitivam se. Prosto ćete ga opiti svojim pozitivizmom. Za one koji nisu u vezama, baš zbog ovakvog stava, postoji mogućost da iznenada privuku osobu slobodnog duha kao što je vaš. Jedino će vaša porodica da bude malko zatečena vašim ponašanjem i vaše ponašanje će se kositi sa nekim njihovim stavovima. Možda se desi da čujete neki komentar koji vam i neće prijati, ali se trudite da ne pridajete to nekoj važnosti. Uživajte u pozitivnim vibracijama koje vas očekuju ove nedelje.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Imate neke neraščišćene dugove koje sada morate rešiti. Počinje vam ova nedelja pričom o tome. Takođe imate i obaveze prema dragim ljudima koima ste obećali finansijsku pomoć i sa njima takođe možete ući u konflikt oko onoga što ste obećali. Sa jedne strane ste očekivali da vam legnu novci od posla koji ste završili, ali nikako da se to desi. To vas sve čini veoma nervoznim i sklonim lakim ulaskom u konflikt. Tada ste bez problema u stanju da kažete i teže reči bez mnogo razmišljanja. Pokušajte da se previše ne nervirate, iako vam se čini da je situacija trenutno nepremostiva. Na poslu vas čeka akcija na svim poljima i to može da vam doprinese da krajem nedelje dođete da finansija koje su vam neophodne. Skocentrisani ste na rad i ne odustajete tako lako, samo pokušajte da smanjite nevrozu ukoliko mislite  da pomognete svom trenutnom stanju. Tražićete dodatne poslove, samo nemojte pristajati na one koji vam nisu bliski. Nemojte zbog potrebe za finansijama da prihvatate poslove sa kojima nemate iskustva. 

    Strelac (22.11.-21.12.)

    Okrenuti ste stvarima koje vas čine zadovoljnim i srećnim. Ne bi bilo loše da se okrenete nekom hobiju koja vam dobro ide i da od njega polako napravite biznis. Nema ništa lepše nego kada zarađujete od onoga što istinski volite. Nemojte se plašiti jer su vam zvezde veoma naklonjene. Dugo ste radili na tom svom hobiju i imate jaku osnove za priču o tome. Trudite se da previše ne mislite o finansijama i da dopustite da vas povuku dole. Veoma ste komunikativni i ljudi vole da budu u vašem društvu . Ljubav prema onome što volite i dobra komunikacija sa drugima vam može obezbediti posao i finansije o kojima brinete. Ukoliko ste slobodni, ne bi me čudilo da se za vas zainteresuje neka starija osoba i da počne da vam se udvara. Biće privučena vašom pozitivinom energijom i pozitivnim stavom. Iznenadiće vas sve to , ali će vam u isto vreme veoma prijati. Trudite se da ove nedelje budete okrenuti stvarima koje volite i ne brinite za ishod. 

    Jarac (22.12-20.01)

    Dosta vas porodičnih obaveza čeka ove nedelje. Imaćete potrebu da se nađete starijima od vas. Ukoliko se bavite porodičim biznisom, očekujte nedelju bez problema i sa dosta pozitivinim ishodom. Vi se osećate vrlo snažno i stabilno i ne dozvoljavate da vas iko omete u onome što želite da postignete. Možda umete da zvučite malo aspolutistički, ali vi znate šta je dobro za posao i za vas i samim tim ne pristajete namanje od toga. Što se finansija tiče, predlažem vam da ne trošite previše jer ćete ove nedelje osetiti potrebu da ugodite sebi i da više trošite nego obično. Bićete skloni da ove nedelje idete iz krajnosti u krajnost, pa samim tim pokušajte sebe da malo prikočite. Na poslu vas očekuje dosta obaveza, ali vi sa svim izlazite na kraj bez problema. Sve svoje obaveze zavrašavate na vreme i sve to utiče na vaš ego i na vaša očekivanja. Morate shvatiti da nisu svi tako odgvorni kao vi i da ne mogu da reaguju onako kako vi očekujete, pa shodno tome popustite malo kada su drugi ljudi u pitanju.                      

    Vodolija (21.01-19.02)

    Vi samo o ljubavi i slobodi razmišljate. Otkako je Venera ušla u vaš znak vi se osećate vrlo poletno i ništa vas sem toga ne zanima. Izlazi vam se, druži vam se i ukoliko ste sami razmišljate o tome da nađete sebi partnera. Vrlo ste druželjubivi i prijatni. Niko ne može da odoli vašem šarmu i vi prosto plenite i zračite. Nekada vam bude teško što ne ide onako kako ste zamislili ili vam se desi da ne možete da pronađete društvo u datom momentu , pa se malo ražalostite, ali sve to brzo prođe. Nemojte odustajati od svojih ideja i zamisli. Imate zaista odlično komuniakciju sa prijateljima i trudite se da što više provodite vreme sa njima izlazeći po mestima vama dragim. Tamo možete ove nedelje mnoštvo zanimljivih ljudi upoznati. Nemojte sebe lišiti takvih iskustava. Vi ove nedelje težite za nekim novim i drugačijim stvarima i potrebni su vam ljudi koji to mogu da isprate. Budite nasmejani i pozitivni jer je to ono što će vas održavati čitave nedelje. Dosta razmišaljte o ljubavi i može vam se pružiti prilika da upoznate zanimljivu osobu, samo ne klonite duhom. Čeka vas vrlo zanimljiva i vesela nedelja i trudite se da je maksimalno iskoristite. 

    Ribe (20.02-20.03)

    Hmm.. ove vam se nedelje može desiti da dobijete povišicu na poslu ili da vas prebace na bolje radno mesto. Sve će biti iznenada i udariće vas kao grom iz vedra neba. Takvim se stvarima niste nadali. To će sve vrlo pozitivno da utiče na vas i bićete vrlo zadovoljni dešavanjima oko vas. Sa druge strane vam je potrebna podrška najmilijih i osećate se kako je ne dobijate dovoljno, pogotovo od vašeg partnera. To će vam zaista teško pasti, pa nemojte sebi dozvoliti da zbog toga klonete duhom i da dozvolite da druge lepe stvari koje vas očekuju budu umanjene. Vaša komunikacija sa drugima je veoma nežna i blaga i kako sedmica bude odlazila, pronaći ćete se i svojim najbližima. Pomoćićete svojoj porodici u nekim težim trenutcima koje ih čekaju i uspećete zajedno sa njima da pronađete rešenje. Najvažnije za jednu Ribu jeste da ima svoj mir i da ne dozvoljava drugima da joj naruše snove jer su njoj oni neophodni. Ne budite skromni i prihvatite hvale za poslove koje dobro uradite i budite ponosni na sebe. Ponašajte se ponekad malo kao Lavovi jer to i te kako može da prija vešem egu i senzibilitetu. Ne morate se uvek truditi da budete neprimetni i neupadljivi.   

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]