• Novi album Migosa dostigao platinasti tiraž

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Novi album američkog sastava Migos, koji ćemo ovog leta slušati na Exit festivalu u Novom Sadu, posle manje od 6 nedelja dostigao je platinasti tiraž, to jest prodat je u milion primeraka. Kao i prethodni album trojke iz Atlante, i ovaj, objavljen krajem januara, po izdavanju se pozicionirao na prvom mestu Billboardove top-liste albuma.

    Migos su za godinu dana postali jedna od svega pet rep grupa kojima je uspelo da se sa dva uzastopna albuma plasira na Billboardovoj top listi, a sa vrtoglavih 15 numera koje su se istovremeno našle na američkoj top-listi,  momci iz Atlante su oborili rekord star 54 godine koji su pre njih držali Bitlsi.

    Migos slušamo na Exit festivalu koji će ove godine biti održan 18. put i to od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Osim njih publici će se predstaviti David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i drugi. Više informacija može se pronaći na Exit-ovom sajtu.

    Đ.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija