Zabava

VIDEO: Viber opcija za koju mnogi ne znaju

Izvor: 
021.rs Pet, 19/08/2016 - 12:22

Iako je jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje koju svakodnevno koristi preko stotine miliona ljudi, neke od Viber opcija i dalje su poprilično nepoznate velikom broju ljudi.

 

Prilikom nadogradnje i poboljšanja, inženjeri su u jednoj od poslednjih verzija Vibera (v6.0) uveli mogućnost sakrivanja poruka. Najnovija verzija Vibera sadrži pojačanu bezbednost za svaki glasovni ili video razgovor, poruku, video i fotografiju – u porukama unutar grupe ili komunikaciji jedan-na-jedan.

Kao bitnu komponentu ove inovacije, Viber je uveo i "Skrivene razgovore" koji korisnicima omogućuju skrivanje izabranih razgovora s glavnog ekrana. Ovim je razgovorima moguće pristupiti isključivo korištenjem četvorocifrenog PIN-a, što pruža dodatan nivo privatnosti unutar razmene privatnih poruka svakog korisnika.

"Ozbiljno smo posvećeni pitanju bezbednosti i privatnosti naših korisnika i veoma nam je važno da se osećaju sigurno i zaštićeno dok koriste Viber", izjavio je Majkl Šmilov, Viberov glavni operativni direktor.

Ako sumnjate da vam neko povremeno bez vašeg znanja i dopuštenja uzima telefon, zaštitite se brzo i jednostavno pomoću PIN-a, a kako tačno to učiniti, pogledajte u videu.Marketing

Najnovije vesti