• FEJSBUK uskoro „bez pardona“ uklanja sve problematične objave

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Facebook je uveo promene u svoje uslove korišćenja, pa su korisnici počeli da dobijaju obaveštenja o tome.

    „Možemo da uklonimo ili ograničimo pristup vašem sadržaju, uslugama ili informacijama ako zaključimo da je to potrebno kako bi se izbegla ili smanjila izloženost pravnim ili regulatornim uticajima na Facebook“, piše u obaveštenju, a ove mere stupaju na snagu od 1. oktobra.

    Verovatno je ovo posledica kritika, zbog toga što Facebook ranije nije bio baš efikasan u uklanjanju osetljivog sadržaja, piše Business Insider. Tako su na ovoj društvenoj mreži mogle da se nađu razne stvari – od snimaka nasilja do lažnih informacija.

    Čak je i sam Mark Zakerberg izjavio da nije zadovoljan načinom na koji se Facebook nosi sa „poplavom lažnih vesti“, tako da ovakav potez ne bi trebalo da nas čudi.

     

    Facebook je uveo promene u svoje uslove korišćenja, pa su korisnici počeli da dobijaju obaveštenja o tome.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

    Ove biljke su otrovne za vaše pse i mačke

    Sa dolaskom prolećnih dana mnogi se odlučuju da osveže prostor i naprave prijatnu atmosferu ukrašavajući svoje domove nizom prelepih biljaka. Međutim iako biljke mogu da poboljšaju naš […]

    Kako se piše – malopre ili malo pre?

    Često nas je u školama tokom pismenog zadatka iz srpskog jezika i književnosti zbunjivalo kako se pravilno piše ovaj prilog. Neretko smo tražili i sinonime zbog straha od greške kad je ova […]