• Kupio Ferrari od 220.000 €, slupao ga posle jednog sata

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Od novopečenog vlasnika F430 Scuderia, do vlasnika olupine Ferrarija za samo 60 minuta.

    Tako bi se ukratko mogla opisati nesrećna sudbina 31-godišnjeg Britanca koji je u roku od sat vremena najpre ostvario svoj vozački san, a zatim doživeo i najgoru noćnu moru.

    Nakon što je platio 200 hiljada funti (oko 220.000 evra) i postao vlasnik moćnog Ferrarija sa 503 konjske snage, krenuo je da provoza svoju novu „mašinu“.

    Nedostatak iskustva u vožnji jednog tako snažnog automobila kao što je F430 Scuderia i vlažan kolovoz doveli su do gubitka kontrole nad vozilom i izletanja sa puta posle svega 60 minuta, koliko je nesrećni vlasnik proveo za upravljačem.Automobil se na kraju zapalio ali je, na sreću, vozač uspeo da napusti vozilo pre toga, prošavši samo sa lakšim povredama.

    Na fotografijama koje je na Twitteru objavila policija Južnog Jorkšira vide se tužni ostaci Ferrarija F430 Scuderia, koji je u Velikoj Britaniji izuzetno redak s obzirom da je samo nekoliko primeraka prodato na Ostrvu.

     

    Novcem možete kupiti gotovo svaki automobil, ali ne i vozačko iskustvo.                                         

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

    Ove biljke su otrovne za vaše pse i mačke

    Sa dolaskom prolećnih dana mnogi se odlučuju da osveže prostor i naprave prijatnu atmosferu ukrašavajući svoje domove nizom prelepih biljaka. Međutim iako biljke mogu da poboljšaju naš […]

    Kako se piše – malopre ili malo pre?

    Često nas je u školama tokom pismenog zadatka iz srpskog jezika i književnosti zbunjivalo kako se pravilno piše ovaj prilog. Neretko smo tražili i sinonime zbog straha od greške kad je ova […]