• Poslednja prilika da osvojite besplatno letovanje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Popularni muzičari, sportisti i glumci poslali su juče zajedničku poruku cijelom regionu: #HercegNovTeZove. Interesantnim spotom oni pozivaju sve zainteresovane da se pridruže akciji grada Herceg Novog i učestvuju u nagradnoj igri koja vam nudi mogućnost da osvojite besplatno letovanje u tom gradu na obali Jadrana.

    Pogledajte spot u kojem vas bubnjar Dragoljub Đuričić, košarkašica Milica Dabović, vaterpolista Aleksandar Ivović, fudbaler Staniša Mandić, glumica Daca Dabović, košarkaš Vujadin Subotić, glumac Miloš Pejović, košarkašica Ana Dabović, vaterpolista Andrija Prlainović i muzičar Vlado Georgiev, kao i muzičar Nenad Knežević Knez, pozivaju da se pridružite akciji #HercegNoviTeZove i ovog leta posjetite njihov rodni grad.

    Izvlačenje nagrada zakazano je za ponedjeljak, 15. jun u 20 sati, a prijave na sajtu www.hercegnovitezove.com moguće su sve do tog trenutka, kada će biti izvučena imena preostala 24 dobitnika besplatnih aranžmana.

    U okviru iste akcije, proteklog vikenda je uručeno 26 nagrada, koje će omogućiti da oko 100 gostiju iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore pet dana besplatno boravi u novskim hotelima i apartmanima, te da se uvere zašto je baš Herceg Novi prepoznat kao grad otvorenih vrata, toplog srca i dobrih domaćina u koji se uvijek vriedi vraćati.

    #HercegNoviTeZove je najmasovnija akcija ovog tipa ikada organizovana u ovom gradu, u saradnji sa brojnim hotelijerima i izdavaocima privatnog smještaja. Kampanja je do sada stigla do preko dva miliona ljudi, zabeleženo je preko 600.000 poseta zvaničnom sajtu iz više od 90 zemalja. Ukupno će biti dodeljeno 50 besplatnih porodičnih aranžmana, zahvaljujući kojima će oko 200 osoba biti gosti Herceg Novog.

    Izvlačenje imena dobitnika će se prikazivati na RTV Herceg Novi u okviru specijalne emisije posvećene #HercegNoviTeZove kampanji, kao i na Facebook (Radio – televizija Herceg Novi – Home) i Youtube (Radio Televizija Herceg Novi) nalozima televizije.

     

    Popularni muzičari, sportisti i glumci poslali su danas zajedničku poruku cijelom regionu: #HercegNovTeZove. Interesantnim spotom oni pozivaju sve zainteresovane da se pridruže akciji grada Herceg Novog i učestvuju u nagradnoj igri koja vam nudi mogućnost da osvojite besplatno ljetovanje u tom gradu na obali Jadrana.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

    Zašto se kaže „pao s kruške“?

    Ovo sigurno znate - za nekog ko se ponaša glupo, ludo, ko je naivan ili smušen, često kod nas umeju da kažu da je “pao sa kruške”. I suprotno, kad neko hoće da istakne kako nije glup, […]

    Kako se piše – čak štaviše ili štaviše?

    Sigurno ste se nekad našli u dilemi koji je izraz pravilan, a ne pomaže ni činjenica da ste tokom školovanja imali profesore koji koriste jedan izraz, ali i profesore koji koriste […]