• Donacija Opštoj bolnici Pančevo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata, Džuma Rased Al Daheri uručio je Opštoj bolnici Pančevo dve infuzione pumpe i jedan holter aparat.

    Dražen Jelača, zamenik direkora Opšte bolnice Pančevo je istakao da će ova donacija mnogo značiti Internom odeljenju i da je srećan što se uspostavljena saradnja na visokom nivou između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata prenosi i na lokalne samouprave.

    Njegova ekselencija Džuma Rased Al Daheri je napomenuo da je ova godina u njegovoj državi proglašena za godinu dobročinstva i da oni i na ovaj način žele da pomažu bolnicama i zdravstvenim ustanovama u našoj zemlji.

    Ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata, Džuma Rased Al Daheri uručio je Opštoj bolnici Pančevo dve infuzione pumpe i jedan holter aparat. Dražen Jelača, zamenik direkora Opšte bolnice Pančevo je istakao da će ova donacija mnogo značiti Internom odeljenju i da je srećan što se uspostavljena saradnja na visokom nivou između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata prenosi i na lokalne samouprave. Njegova ekselencija Džuma Rased Al Daheri je napomenuo da je ova godina u njegovoj državi proglašena za godinu dobročinstva i da oni i na ovaj način žele da pomažu bolnicama i zdravstvenim ustanovama u našoj zemlji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo