• Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak iz Kruševca.

    Plivači pančevačkog Dinama uspešni na takmičenju u Kragujevcu

    U Kragujevcu je ovog vikenda održano Letnje prvenstvo Srbije za kadete. Pančevački Dinamo predstavljalo je devet plivača: Sara Bokun, Aleksa Bokun, Danica Divljak, Magdalena Pantić, Vuk Samardžija, Danica Konstantinov, Vasilije Živanović , Andrea Ratković i Lazar Stančul . Oni su svojim sjajnim nastupima doprineli da u ekipnom plasmanu PK „Dinamo“ zauzme peto mesto, u konkurenciji od 30 klubova u Srbiji. 

  • Dizači tegova pančevačkog Dinama uspešni na takmičenjima u Beogradu

    Dva takmičenja u olimpijskom dizanju tegova, Trofej Beograda i Memorijalni turnir Srđan Jovanović, održana su u nedelju, 7. jula, u Atletskoj dvorani u organizaciji beogradskog saveza. Pored domaćih takmičara učešće na ovom turniru zabeležili su gosti iz Bugarske i Slovenije, tako da je takmičenje imalo međunarodni karakter. 

    PANČEVO: Fudbaleri Železničara bruse formu za Super ligu

    Ljubitelji fudbala u Pančevu večeras od 19.00 sati na SC „Mladost” imaće prvi put priliku da vide kako izgleda novi tim Železničara pred početak nove sezone u Super ligi. Izabranici trenera Marka Savića odigraće prijateljski meč protiv Csikszereda, člana Druge lige u Rumuniji.

    Medalje za SD „Pančevo 1813“ u Novom Sadu

    Proteklog vikenda u Novom Sadu je održano tradicionalno međunarodno takmičenje za Grand Prix Novog Sada, na kojem je Streljačka družina ,,Pančevo 1813″ imala osam nastupa u više disciplina i kategorija.