• Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u Srbiji. Iz Streljačke družine „Pančevo 1813“ učestvovalo je dvadeset takmičara sa 32 nastupa.

    FUDBAL: Remi koji ne odgovara pančevačkom Železničaru

    U prvom kolu plej-auta Super lige Srbije IMT i Železničar odigrali su u Beogradu utakmicu bez golova. Osvojenim bodom mogu biti zadovoljniji domaćini, jer su zadržali 6 bodova prednosti u odnosu na pančevačku ekipu, ali i dalje se nalaze i oni u opasnoj zoni.

    Dizači tegova pančevačkog Dinama postavili nove pokrajinske rekorde u benč presu

    U Somboru u sali Sokolskog društva održano je prvenstvo Vojvodine u disciplini benč pres. Organizator takmičenja bio je lokalni Powerlifting klub „Sever“ uz pokroviteljstvo powerlifting saveza Vojvodine. Na ovogodišnjem prvenstvu nastup je zabeležilo 54 takmičara iz sedam klubova, što je rekordan broj po broju takmičarskih prijava. Za klub dizača tegova Dinamo nastupilo je pet takmičara.

  • Na prolećnom prvenstvu u krosu bronza za pančevca Lava Grujevića

    Već tradicionalno svake godine u praku kod Hale „Pionir“Atletski savez Beograda organizuje „Prolećno prvenstvo Beograda u krosu“.
    Ove godine učešće je uzelo preko 150 takmičara u kategorijama atletskih školica pa sve do seniora. Atletski klub „Panonija“ je nastupio sa 4 atletičara a osvojena je jedna medalja.

    Plivanje: Brojne medalje za pančevačke takmičare u Kikindi

     Na zatvorenom bazenu SRC “Jezero” u Kikindi održan je M.M. “PROLEĆNI KUP BANATA 2024”. Na takmičenju je učestvovalo 16 klubova iz Rumunije i Srbije sa ukupno 294 takmičara, među njima su i PK Sparta i PK Dinamo iz Pančeva. Osvojene su brojne medalje.