• Zanimljivosti

  Policijski psi – specijalni agenti na četiri noge

  Inteligencija pasa, njihova dobrota, privrženost, ljubopitljivost i niz drugih epiteta koji ih krase, ne samo da čine svet boljim, već i sigurnijim mestom za život. Daju sve ne tražeći ništa zauzvrat, tu su uz svog vlasnika, bez obzira na to da li su kućni, lovački ili pak službeni.

  Kada je prodaja automobila na kilogram najbolja opcija?

  Prodaja automobila je često proces koji zahteva pažnju, planiranje i donošenje važnih odluka. Kada je reč o prodaji automobila na kilogram, važno je razumeti šta ovaj koncept zapravo podrazumeva i kada može biti najbolja opcija za vas. U ovom tekstu, istražićemo prodaju automobila na kilogram u dubljem kontekstu, nudeći korisne savete i smernice za one koji razmatraju ovu opciju.

  Kako su srpske porodice dobijale koju će slavu slaviti?

  Slava je tradicionalni srpski običaj i takođe prvo nematerijalno dobro iz Srbije uvršteno na UNESCO listu kulturne baštine. Kult slave je jedinstven među Srbima, ne samo na ovim prostorima nego i u svetu. Rasprostranjena je, osim u našoj zemlji, i u regionu i dijaspori, tamo gde ima pravoslavnih Srba.

  Da li pse treba oblačiti tokom zime?

  Zima donosi hladnoću, sneg i niske temperature, a mnogi vlasnici pasa razmišljaju da li da svoje ljubimce obuku da bi ih zaštitili od hladnoće.

  Danas je Međunarodni dan muškaraca

  Današnji dan posvećen je muškarcima širom sveta, koji ističe njihova dostignuća i podiže svest o problemima savremenog čoveka. Ovaj dan ne samo da slavi mušku populaciju, već i promoviše ideju o ravnopravnosti i podršci među polovima.