• Pančevo

  Delovi Pančeva bez vode

  Zbog radova na zameni vodomera u Ulici Stevana Šupljikca, bez vode su od 9.30 sati ostale zgrade 115, 117 i 119.

  PANČEVO: Javni poziv za dodelu nagrada najboljim studentima

  Regionalni centar za talente “Mihajlo Pupin” Pančevo i Kancelarija za mlade grada Pančeva pozivaju studente i studentkinje koji su školske 2023/24 prvi put upisali završnu godinu četvorogodišnjih ili dužih studija (drugi stepen studija po Bolonjskom sistemu školovanja) na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija, da se prijave na Javni poziv za dodelu nagrada najboljim studentima/kinjama grada Pančeva, za postignite rezultate tokom školovanja i obrazovanja, za školsku 2023/24 godinu.

 • Predstava „Ona“ na sceni Kulturnog centra Pančeva

  Autorski projekat Mie Knežević, Mine Osić i Jelene Đulvezan Milković, pozorišna predstava „Ona“, biće izvedena na Sceni Kulturnog centra Pančeva u ponedeljak, 27. maja u 19.30. Režiju potpisuje Mia Knežević, adaptaciju Ana Đorđević, a uloge tumače pančevačke glumice Jelena Đulvezan Milković i Alisa Lacko. Ulaznice po ceni od 800 dinara mogu se kupiti na biletarnici Kulturnog centra.

  VJT Pančevo: Optužnica protiv dve osobe zbog marihuane

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 23. maja 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenih J.S. (rođena 1986. godine) i S.N. (rođen 1992. godine), oboje iz Pančeva, zbog postojanja opravdane sumnje da su 4. maja 2023. godine, u stanu u kojem živi okrivljena J.S. u Pančevu, u Ul. Lava Tolstoja, neovlašćeno radi prodaje držali 311 grama opojne droge marihuane, zajedno sa dve vagice za precizno merenje sa tragovima ove opojne droge.

  Koncert filmske muzike u Kulturnom centru Pančeva

  Tamburaški centar “Tamburatorijum” najavljuje koncert posvećen najlepšim melodijama sa velikog platna, koji će se održati 3. juna sa početkom u 19.00 časova u Kulturnom centru.

  Deo Pančeva u četvrtak bez vode

  Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u četvrtak od 9 sati ostati ulica Dušana Petrovića Šaneta od Prešernove do Radivoja Koraća.

  VJT Pančevo: Optužnica protiv muškarca zbog marihuane

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 22. maja 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog N.D. (rođen 1994. godine) iz Skorenovca, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 7. marta 2023. godine u 9.30 časova, u stanu u kojem je živeo u Banatskom Brestovcu, u ul. Kutina, neovlašćeno radi prodaje držao u bubnju veš mašine 164 grama opojne droge marihuane, upakovane u kesu i 133 paketića, zajedno sa tri semenke biljke kanabis i vagicom za precizno merenje.

  Umetnički performansi na otvaranju 21. Bijenala umetnosti u Pančevu

  U subotu, 25. maja u 16 sati u Narodnom muzeju Pančevo, biće svečano otvoreno 21. Bijenale umetnosti u Pančevu, koje se pod sloganom „Ispiranje“ održava od 25. maja do 25. juna. Od 16.30 na istom mestu na programu je performans „Čišćenje zemlje“, francuske umetnice Barbarae le Begek Fridman. Od 18 sati u prostoru Galerije Milorana Bate Mihailovića na programu je performans „Čist umetnik“ domaćeg umetnika Vaštaga Vendela.