• Pančevo

  Delovi Pančeva u utorak bez vode

  Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u utorak, 21. maja, od 9 časova bez vode će biti potrošači u ulici Dušana Petrovića Šaneta od Nadežde Petrović do Marina Držića i ulici Cara Dušana od Kraljevića Marka do Prvomajske ulice.

  Finale takmičenja „Zdrava škola“ u utorak

  Finale takmičenja „Zdrava škola”, u kojem će učestvovati učenici četvrtog razreda iz tri osnovne škole sa teritorije grada Pančeva, biće održano u utorak, 21. maja, u 12 sati u OŠ „Stevica Jovanović” Pančevo.

  FUDBAL: Pančevački Dinamo ostvario ubedljivu pobedu protiv Tise

  Domaći fudbaleri Dinama pokazali su izuzetnu igru od prvog minuta, zasluženo pobedivši ekipu Tise iz Adorjana pred svojim navijačima u okviru 28. kola Srpske lige grupa Vojvodina. Odlična igra Pančevaca donela je ubedljiv rezultat od 3:0 na Gradskom stadionu u Pančevu.

 • Deo Jabuke bez vode

  Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode je u 20 sati ostala Ulica Nikole Tesle u Jabuci.

  Delovi Pančeva u ponedeljak bez vode

  Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u ponedeljak, 20. maja, bez vode će od 9 sati ostati cela ulica Dušana Petrovića Šaneta kao i Braće Jovanovića od Dimitrija Tucovića do Trga mučenika.

  Laslo Blašković večeras u Pančevu

  Književno veče Lasla Blaškovića održaće se večeras, 17. maja, u Foajeu Kulturnog centra Pančeva u okviru programa Književni kafe s početkom u 19 časova.

  PANČEVO: U nedelju preventivni pregledi

  U nedelju, 19. maja, od 8 do 17 časova, Dom zdravlja organizuje akciju besplatnih preventivnih pregleda za građane u Centru za prevenciju (Miloša Obrenovića 2b), koju sprovodi Ministarstvo zdravlja s ciljem rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o zdravlju.

  PANČEVO: Deo grada u subotu bez vode

  Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u subotu će od 8 sati bez vode ostati Ulica Dušana Petrovića Šaneta od Marina Držića do Veljka Vlahovića.