• Ekonomija

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod za statistiku.

  • PANČEVO: Javni poziv za refundiranje dela sredstava za priključenje domaćinstava na gasnu mrežu

    Grad Pančevo kroz Program budžetskog fonda za zaštitu životne sredine za 2024. godinu obezbeđuje sredstva u iznosu od 6.000.000,00 dinara za priključenje individualnih domaćinstava na gasnu mrežu. Građanima će refundirati deo troškova priključka, a pravo na refundaciju imaju građani sa određenih teritorija koji su već potpisali ugovor sa JP „Srbijagas“ i platili priključak u celosti.

    PANČEVO: U NSZ-u predstavljeni javni pozivi za 2024. godinu

    Prezentacija javnih poziva za dugoročno nezaposlena lica koje finansira Evropska unija, kao i javnih poziva Nacionalne službe za zapošljavanje za 2024. godinu održana je u utorak 16. aprila, u pančevačkoj filijali NSZ-a.

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu za dodelu subvencija i transfera namenjenih za projekte razvoja turizma u 2024. godini.

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. 12.

    RPK PANČEVO: Prezentacija kredita Razvojnog fonda Vojvodine

    Regionalna privredna komora (RPK) Južnobanatskog upravnog okruga i Razvojni fond Vojvodine organizuju prezentaciju kreditnih linija ovog fonda za 2024. godinu u sredu, 10. aprila, od 11 sati, u sedištu RPK u Pančevu.