• Sve vesti

  Objavljene nove cene goriva

  U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 201 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 194 dinara po litru, saznaje RTS.

  Vodič kroz svet kućnih ljubimaca

  Kućni ljubimac je velika i važna odluka, pogotovo za porodice s decom, ali izbor nije nimalo jednostavan i lak. Prilikom odabira životinje koja će deliti život s porodicom, pre svega treba voditi računa o prostornim ograničenjima, odnosno da li će ljubimac živeti u kući ili stanu, a onda na red dolaze potrebe ljubimca, šetnja, ishrana, odlasci kod veterinara… Pravilan izbor ključna je stvar da bi obe strane bile zadovoljne, odnosno ljubimac imao svu potrebnu pažnju i negu, a da s druge strane porodici ne bude “teret” da brine o još jednom članu domaćinstva.

 • Saveti za uređenje dečijeg kutka

  Odabir pravih elemenata, boja i organizacije prostora može značajno doprineti razvoju vašeg deteta i stvaranju inspirativnog okruženja za igru i učenje.

  Delovi Pančeva bez vode

  Zbog radova na zameni vodomera u Ulici Stevana Šupljikca, bez vode su od 9.30 sati ostale zgrade 115, 117 i 119.

  Odevni komadi koji nikada ne izlaze iz mode – evergreen moda za svaku ženu

  Moda je prolazna, ali postoje određeni odevni komadi koji su izuzetak od pravila. Oni su večni, klasični i uvek će biti deo svake dobro sastavljene garderobe. Bez obzira na sezonske trendove, ovi komadi su vredni investicije jer nikada ne izlaze iz mode. U nastavku teksta ćemo istražiti koji su to odevni komadi i kako ih možete nositi da biste ostvarili savršen i besprekoran stil.

  PANČEVO: Javni poziv za dodelu nagrada najboljim studentima

  Regionalni centar za talente “Mihajlo Pupin” Pančevo i Kancelarija za mlade grada Pančeva pozivaju studente i studentkinje koji su školske 2023/24 prvi put upisali završnu godinu četvorogodišnjih ili dužih studija (drugi stepen studija po Bolonjskom sistemu školovanja) na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija, da se prijave na Javni poziv za dodelu nagrada najboljim studentima/kinjama grada Pančeva, za postignite rezultate tokom školovanja i obrazovanja, za školsku 2023/24 godinu.

  Koliko košta putno osiguranje i gde nam sve treba zeleni karton?

  Ukoliko planirate odmor negde u inostranstvu, stručnjaci savetuju da je poželjno da pre samog puta nabavite putno osiguranje, koje nije skupo, a može da bude od velike koristi ukoliko dođe do bolesti, povrede ili slične neprijatnosti.

  Promenljivo prolećno vreme

  I dalje promenljivo, pravo prolećno vreme. Oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na snazi je žuti meteo-alarm. Ponegde se očekuje kiše. Najviša dnevna temperatura do 26 stepeni.

  Ko su Kurta i Murta?

  Da li ponekad imate utisak da se u ovoj našoj zbilji ništa ne menja i da stalno jedan te isti Murta smenjuje jednog te istog Kurtu? Ako imate, onda ste se možda i zapitali ko su ti antologijski Kurta i Murta koji zloupotrebljavaju istog konja, kad je situacija takva da jedan mora da sjaše da bi drugi uzjahao.