• Osnovna škola „Branko Radičević” primer dobre prakse

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Vrednovanje osnovnih škola od pre dve godine pokazalo je da je Osnovna škola „Branko Radičević” najbolja obrazovna ustanova u Banatu i da spada među deset najboljih u Srbiji. Ova škola ocenjena je najvišom ocenom (četvorkom) iz svih sedam oblasti vrednovanja (godišnji planovi, nastava, učenje, podrška učenicima, postignuća učenika, resursi i upravljanje) i identifikovana kao ustanova koju odliukuje visok kvalitet i pravednost obrazovanja.

    Zbog toga, kako smo saznali od nadležnih, škola će ove godine učestvovati u projektu „Prepoznaj, promoviši, proširi-10 primera dobre prakse” koji realizuju Zavod za vrednovanje kvaliteta, Institut za psihologiju uz podršku UNICEF-a, u okviru kojeg će zaposleni biti mentori školama koje su dobile najnižu ocenu. Cilj programa je povezivanje obrazovnih ustanova kroz mehanizam horizontalnog učenja, u kojem će se zajedničkim radom unapređivati kvalitet, najpre u oblasti nastave i učenja.

    I. Predić

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]