Zgrada koju je zahvatio požar, Mučenička ulica, Pančevo
Društvo

PANČEVO: Kutko kupio najstariju zgradu u Pančevu i Trgoproduktovu Hladnjaču

Pančevo, Ned, 14/05/2017 - 07:14
Vladimir Đoković

 

 

Državna Agencija za licenciranje stečajnih upravnika potvrdila je da je u aprilu 2017. godine Trgoprodukt u stečaju prodao dva poslovna prostora.

“Poslednja prodaja je bila u aprilu 2017. kada je prodat kompleks magacinskih objekata „Hladnjača“ na Novoseljanskom putu za iznos 50 miliona dinara kupcu DOO „Kutko“ iz Pančeva, koji je istovremeno kupio i objekat „Magacin Provijant“ u Pančevu za iznos 3 miliona dinara” – saopštila je Agencija u odgovoru na naše interesovanje.

Provijant magacin koji se nalazi u Mučeničkoj ulici i graniči sa Gimnazijom “Uroš Predić” jedna je od najstarijih zgrada u Pančevu. A Trgoprodukt u stečaju prodao je ¾ površina ovog zdanja industrijskog nasleđa zaštićenog kao spomenik kulture. Prilikom ranijih neuspešnih prodaja vrednost ovog ruiniranog spomenika kulture je bila procenjivana na 6 miliona dinara.

Kompleks objekata “Hladnjača” na Novoseljanskom putu, odmah posle srednje poljoprivredne škole i Instituta Tamiš, prilikom ranijih neuspešnih prodaja bio je procenjivan na 365 miliona dinara pa na 165 miliona dinara. Marketing

Najnovije vesti