• Medalje za Opovčane i Omoljčanke na finalu Sportskih igara mladih

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dve medalje osvojile su danas ekipe iz Južnog Banata na Državnom finalu sportskih igara mladih koje se održava na Adi Ciganliji.

    Fudbaleri Opova pobedili su ekipu Zlatibora rezultatom 2:0 i osvojili zlatnu medalju, dok su Odbojkašice na pesku iz Omoljice osvojile drugo mesto jer su u finalu poražene od ekipe iz Sremske Mitrovice.

    Obe ekipe se pridružuju osvajačima medalja prethodnih dana, kao i ekipi OŠ „Dositej Obradović“ iz Omoljice, te će svi oni putovati u Split na Međunarodni finalni turnir Sportsih igara mladih koje će se održati od 15. do 22. avgusta.

    – Sportski savez Pančeva i gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov u dogovoru sa koordinatorima Dunav osiguranja Sportskih igara mladih za Pančevo će obezbediti sve što je potrebno, kao i za drzavno finale, za međunarodno finale u Splitu za decu sa teritorije Pančeva i naseljenih mesta.Srećno svima u Splitu, rekao je Ivan Krgović, koordinator Sportskih igara mladih za Pančevo.

     

     

    Dve medalje osvojile su ekipe iz Južnog Banata na Državnom finalu sportskih igara mladih koje se održava na Adi Ciganliji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport