• TRKE MAGARACA JEDINSTVENE U VOJVODINI

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Udruženje stočara „Ovčar“ iz Sakula organizuje 1. aprila 22. „Ovčarske dane“, manifestaciju po kojoj je ovo selo poznato. U okviru „Ovčarskih dana“ održaće se smotre krava i ovaca, kuvanje čobanca, izložba mehanizacije, a najviše pažnje kao i ranijih godina privlače trke magaraca.

    -Nastavljamo jednu lepu tradiciju, a kako smo ovčarsko selo na ovogodišnjoj smotri predstaviće se ovčari iz čitavog Banata. Biće i kulturnih manifestacija, a posetioce najviše vole trke magaraca koje će se održati u nekoliko kategorija. Sakule se ponose „Ovčarskim danima“ i zato pozivam sve da prisustvuju bogatom programu,-kaže Živan Marjanski, jedan od organizatora.

    Manifestacija počinje u 8 časova, a trke magaraca počinju tačno u podne. Sakuljani će gostima predstaviti izložbu slika Zorana Petrovića, a biće dosta i muzičkog programa.

    Udruženje stočara „Ovčar“ iz Sakula organizuje 1. aprila 22. „Ovčarske dane“, manifestaciju po kojoj je ovo selo poznato. U okviru „Ovčarskih dana“ održaće se smotre krava i ovaca, kuvanje čobanca, izložba mehanizacije, a najviše pažnje kao i ranijih godina privlače trke magaraca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]