Petak, 26. Februar 2016 - 18:30

Koncert pijanista u Muzičkoj školi

muzicka-skola

Pijanistkinje Kristina Matijašević i Olivera Pantelić prirediće koncert u petak, 26. februara od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Ljubitelji klavirskog zvuka čuće kompozicije K. Debisija, P. I. Čajkovskog, S. Rahmanjinova.

Kristina Matijašević rođena je u Vršcu. Završila je osnovne i master studije na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Nataše Mitrović. Tokom školovanja je osvajala zapažene nagrade kao solistkinja i u klavirskom duetu na domaćim i međunarodnim nadmetanjima. Radi kao klavirski saradnik u Muzičkoj školi „Jovan Bandur” u Pančevu.

Olivera Pantelić rođena je u Valjevu, gde je završila Muzičku školu „Živorad Grbić”, u klasi prof. Jelene Mirković i mr Ivana Rabasovića. U toku školovanja ostvarila je značajne rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima. Završila je specijalističke studije, odsek klavir, na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Nataše Mitrović. Trenutno radi kao profesor klavira u Muzičkoj školi u Valjevu.

Vojvode Živojina Mišića 3
26000 Pančevo
Serbia
Petak, 26. Februar 2016 - 18:30