• 30. septembar: Izveštaj iz Hitne pomoći

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pančevačka Služba hitne medicinske pomoći je u toku noći,  30. septembra, imala 40 intervencija, od kojih je 31 izvršena u ambulanti i bilo je 9 kućnih poseta. Kada su u pitanju intervencije na javnom mestu, noć je bila mirna. Nije se dogodila nijedna saobraćajna nesreća.

  U toku noći Služba hitne medicinske pomoći je uzvršila četiri ransporta u gradu i dva transporta van grada, i to jedan za Starčevo i jedan za Banatski Brestovac. Pozivi su dolazili, uglavnom, od asmatičara i hroničnih bolesnika.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Uspešan nastup predstavnika južnog Banata na sajmu Etno hrane i pića

  U periodu od 30. Novembra do 03. decembra 2023. godine održan je „17. sajam Etno hrane i pića 2023.”, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Beograda. Proizvođači su se predstavili uz podršku Privredne komore Srbije, sa svim svojim reginalnim komorama i uz pomoć Zadružnog saveza Srbije. Region Južnog Banata učestvovao je četrnaesti put u organizaciji PKS- Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga i uz podršku Regionalne razvojne agencije Južni Banat.