• 5. oktobar: Izveštaj iz Hitne pomoći

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pančevačka Služba hitne medicinske pomoći je u toku noći,  5. oktobra, imala 48 intervencija, od kojih je 41 izvršena u ambulanti i bilo je 7 kućnih poseta. Kada su u pitanju intervencije na javnom mestu, noć je bila mirna. Dogodio se jedan saobraćajni udes u gradskom naselju Tesla, gde je bilo dvoje lakše povređenih. Oni su nakon intervencije transportovani u pančevačku bolnicu.

  U toku noći Služba hitne medicinske pomoći je izvršila pet transporta van grada, i to tri za Beograd,  jedan za Dolovo i jedan za Glogonj.

  Prema rečima dispečera, prethodna noć je bila relativno mirna.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Uspešan nastup predstavnika južnog Banata na sajmu Etno hrane i pića

  U periodu od 30. Novembra do 03. decembra 2023. godine održan je „17. sajam Etno hrane i pića 2023.”, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Beograda. Proizvođači su se predstavili uz podršku Privredne komore Srbije, sa svim svojim reginalnim komorama i uz pomoć Zadružnog saveza Srbije. Region Južnog Banata učestvovao je četrnaesti put u organizaciji PKS- Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga i uz podršku Regionalne razvojne agencije Južni Banat.