• 6. oktobar: Izveštaj iz Hitne pomoći

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pančevačka Služba hitne medicinske pomoći je u toku noći, 6. oktobra, imala 40 intervencija, od kojih je 34 izvršeno u ambulanti i bilo je 6 kućnih poseta. Kada su u pitanju intervencije na javnom mestu, noć je bila mirna. Nije se dogodio nijedan saobraćajni udes.

  U toku noći Služba hitne medicinske pomoći je izvršila jedanaest transporta van grada, i to šest za Beograd, jedan za Dolovo, jedan za Banatsko Novo Selo, jedan za Kačarevo i dva za Kovin.

  Prema rečima dispečera, pozivi su uglavnom dolazili od strane srčanih bolesnika i osoba sa visokim krvnim pritiskom.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: Zašto je važno ukloniti opalo lišće

  Sezona skupljanja opalog lišća ove godine je kasno počela, zbog produženog lepog vremena, koje smo imali u novembru. Ekipe gradskog „Zelenila“ u Pančevu, svakodnevno su na terenu, a građanima koji ga sami skupljaju poručuje se da je paljenje zabranjeno.

  Uspešan nastup predstavnika južnog Banata na sajmu Etno hrane i pića

  U periodu od 30. Novembra do 03. decembra 2023. godine održan je „17. sajam Etno hrane i pića 2023.”, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Beograda. Proizvođači su se predstavili uz podršku Privredne komore Srbije, sa svim svojim reginalnim komorama i uz pomoć Zadružnog saveza Srbije. Region Južnog Banata učestvovao je četrnaesti put u organizaciji PKS- Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga i uz podršku Regionalne razvojne agencije Južni Banat.