• CREPAJA: Humanitarni bazar za dane vikenda

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U subotu, 17. juna, u organizaciji udruženja žena „Vredne ruke Crepaje“, održaće se humanitarni bazar, u parku ispred Mesne zajednice u Crepaji.

  Pored negovanja i očuvanja tradicije, domaće radinosti, izrade suvenira, ručnih radova, domaćih kolača i zimnice, udruženje žena „Vredne ruke Crepaje“ se bavi i humanitarnim radom. 

  Narednog dana, u nedelju 18. juna, održaće se predavanje psihologa Nataše Milosavljević i defektologa Ivane Živanov na temu „Faze urednog razvoja kod dece i znaci upozorenja“, gde će pričati o samopomoći i brizi o sebi, socio-emocionalnom razvoju, govoru, kognitivnom i motoričkom razvoju. Predavanje će se održati u OŠ „Sava Žebeljan“ u Crepaji, sa početkom u 18 časova, kako javlja RTV OK.

   

  U subotu, 17. juna, u organizaciji udruženja žena „Vredne ruke Crepaje“, održaće se humanitarni bazar, u parku ispred Mesne zajednice u Crepaji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: Sindikat Sloga protiv direktora Pantransporta – Ko je u pravu?

  Udruženi sindikati Srbije Sloga su putem saopštenja koje je našoj redakciji dostavljeno 3. decembra, naveli da su podneli zvaničan predlog za krivično gonjenje Voje Savičića, direktora Pantransport d.o.o. Pančevo, a da je predlog upućen Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu zbog, kako kažu, sumnje na ozbiljno kršenje prava radnika na sindikalno udruživanje i delovanje.

  PANČEVO: Zašto je važno ukloniti opalo lišće

  Sezona skupljanja opalog lišća ove godine je kasno počela, zbog produženog lepog vremena, koje smo imali u novembru. Ekipe gradskog „Zelenila“ u Pančevu, svakodnevno su na terenu, a građanima koji ga sami skupljaju poručuje se da je paljenje zabranjeno.

  Uspešan nastup predstavnika južnog Banata na sajmu Etno hrane i pića

  U periodu od 30. Novembra do 03. decembra 2023. godine održan je „17. sajam Etno hrane i pića 2023.”, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Beograda. Proizvođači su se predstavili uz podršku Privredne komore Srbije, sa svim svojim reginalnim komorama i uz pomoć Zadružnog saveza Srbije. Region Južnog Banata učestvovao je četrnaesti put u organizaciji PKS- Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga i uz podršku Regionalne razvojne agencije Južni Banat.