• Crveni krst Pančevo: Vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi

  Vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi biće organizovana u ponedeljak, 1. aprila, od 10 do 12 sati, a građani i građanke će krv moći da daju u Transfuziomobilu, savremeno opremljenom namenskom vozilu za prikupljanje krvi na terenu, koje će biti parkirano ispred Područne policijske Uprave u Pančevu, u Ulici Miloša Obrenovića 1.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Crveni krst Pančevo: Vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi
  Foto: Unsplash

  Vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi realizuje se upravo na inicijativu pančevačke Policijske uprave u saradnji sa Crvenim krstom Pančevo i Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine.

  Službenici Policijske uprave Pančevo će učestvovati u vanrednoj akciji dobrovoljnog davanja krvi koja je organizovana u ovu svrhu.

  Crveni krst ovim putem poziva sugrađanke i sugrađane da dođu i na taj način podrže ovaj humani gest davanja krvi.

  Podršku akciji dobrovoljnog davanja krvi mogu da daju sve zdrave osobe, starosti od 18 do 65 godina. U našoj zemlji muškarci mogu dati krvi svakih 12, a žene svakih 16 nedelja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]