• Doček Pravoslavne Nove godine u Staroj pivari

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Udruženje građana “Ljubitelji Stare pivare” https://www.facebook.com/pages/Stara-Pivara/484450525031355?fref=nf i grad Pančevo http://www.pancevo.rs/Grad_Pancevo-1-1 organizuju doček Pravoslavne Nove godine u jednom od najznačajnijih kulturno-istorijskih objekata našeg Grada. Program počinje od 16č, kuvaće se vino i rakija, peći bik na ražnju i slušati “Apsolutno romantičan” bend. http://apsolutnoromanticno.com/
  Ulaz je besplatan, a sav prihod od pečenja je namenjen za humanitarne svrhe.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: Zašto je važno ukloniti opalo lišće

  Sezona skupljanja opalog lišća ove godine je kasno počela, zbog produženog lepog vremena, koje smo imali u novembru. Ekipe gradskog „Zelenila“ u Pančevu, svakodnevno su na terenu, a građanima koji ga sami skupljaju poručuje se da je paljenje zabranjeno.

  Uspešan nastup predstavnika južnog Banata na sajmu Etno hrane i pića

  U periodu od 30. Novembra do 03. decembra 2023. godine održan je „17. sajam Etno hrane i pića 2023.”, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Beograda. Proizvođači su se predstavili uz podršku Privredne komore Srbije, sa svim svojim reginalnim komorama i uz pomoć Zadružnog saveza Srbije. Region Južnog Banata učestvovao je četrnaesti put u organizaciji PKS- Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga i uz podršku Regionalne razvojne agencije Južni Banat.