• ED PANČEVO: Isključenja struje za ponedeljak, 17. jul

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 17. jula bez struje će biti potrošači u Pančevu.

  Pančevo

  08:30-10:00 Novoselјanski put od br. 27 do 45, deo Prespanske.

  10:30-12:00 S. Šuplјikca 127 – 137 (neparna strana).

  09:00-14:00 I. Milutinovića, deo Sarajevske, M. Pijade od Sinđelićeve ka kružnom toku, deo Sinđelićeve od M. Pijade ka S. Jovanovića.

  08:30-10:00 B. Radića, M. Mandić, O. Petrov, B. Savića, Đ. Nikolajevića, B. Šipoša od B. Savića do T. Markovića, B. Petrov od B. Savića do O. Petrov, T.Markovića od Spolјnostarčevačke do B.Šipoša, B. Šipoša od T. Markovića do M. Mandić, B. Petrov od B. Savića do T. Marković i Soliprom.

  11:00-12:00 Ul. J. Čmelika od S. Markovića do B. Jedinstva, B. Jedinstva – prvi prosek, B. Jedinstva od br 50-86 parna strana i od br.53-109 neparna strana, P. Šandora od br28 i 31 do Dobrovolјačke ul. Osnovna škola B. Jedinstvo, S. Markovića od k.br.36 do Dobrovolјačke, J. Čmelika od Sprolјnostarčevačke do Š. Petefija.

  10:30-11:30 Ul. J. Čmelika od S. Markovića do B. Jedinstva, B. Jedinstva – prvi prosek, B. Jedinstva od br 50-86 parna strana i od br.53-109 neparna strana, P. Šandora od br28 i 31 do Dobrovolјačke ul. Osnovna škola B. Jedinstvo, S. Markovića od k. br.36 do Dobrovolјačke, J. Čmelika od Sprolјnostarčevačke do Š. Petefija.

  Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 17. jula bez struje će biti potrošači u Pančevu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: Sindikat Sloga protiv direktora Pantransporta – Ko je u pravu?

  Udruženi sindikati Srbije Sloga su putem saopštenja koje je našoj redakciji dostavljeno 3. decembra, naveli da su podneli zvaničan predlog za krivično gonjenje Voje Savičića, direktora Pantransport d.o.o. Pančevo, a da je predlog upućen Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu zbog, kako kažu, sumnje na ozbiljno kršenje prava radnika na sindikalno udruživanje i delovanje.

  PANČEVO: Zašto je važno ukloniti opalo lišće

  Sezona skupljanja opalog lišća ove godine je kasno počela, zbog produženog lepog vremena, koje smo imali u novembru. Ekipe gradskog „Zelenila“ u Pančevu, svakodnevno su na terenu, a građanima koji ga sami skupljaju poručuje se da je paljenje zabranjeno.

  Uspešan nastup predstavnika južnog Banata na sajmu Etno hrane i pića

  U periodu od 30. Novembra do 03. decembra 2023. godine održan je „17. sajam Etno hrane i pića 2023.”, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Beograda. Proizvođači su se predstavili uz podršku Privredne komore Srbije, sa svim svojim reginalnim komorama i uz pomoć Zadružnog saveza Srbije. Region Južnog Banata učestvovao je četrnaesti put u organizaciji PKS- Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga i uz podršku Regionalne razvojne agencije Južni Banat.