• „KULTURA NA POKLON“ U PANČEVU: I ove godine vaučeri od 3000 dinara na poklon onima koji pune 18 godina

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  I ove godine Grad Pančevo i Kancelarija za mlade, u saradnji sa ustanovama kulture našeg grada, u okviru programa „Kultura na poklon“,  poklanjaju vaučere u vrednosti od 3000 dinara našim mladim sugrađanima koji pune 18 godina. Ove vaučere „slavljenici“ mogu da iskoriste za odlazak na programe koji organizuju ustanove kulture u Pančevu i naseljenim mestima koja su na njegovoj teritoriji.

  „Kredit“ vaučera će moći da se troši na posetu gostujućim predstavama, koncertima, muzičkim, pozorišnim, filmskim i drugim festivalima, izložbama, programima u oblasti književnosti, za članstvo u Gradskoj biblioteci Pančevo, kao i za druge kulturne programe koje organizuju Kulturni centar Pančeva, Dom omladine Pančevo, Narodni muzej Pančeva i druge ustanove kulture čiji je osnivač Grad Pančevo.

  U programu mogu da učestvuju svi mladi koji žive u Pančevu ili naseljenim mestima na njegovoj teritoriji, koji u 2018. godini pune 18 godina. U roku od mesec dana nakon 18. rođendana, slavljenik/ca može da se prijavi za učešće u programu KULTURA NA POKLON i preuzme svoj vaučer u Kancelariji za mlade (u Gradskoj upravi grada Pančeva). Vaučer će važiti godinu dana od dana preuzimanja. Za sve detaljnije informacije dostupni su telefoni 013/308-795 i 013/308-906, kao i mejl kulturanapoklon@pancevo.rs.

  I ove godine Grad Pančevo i Kancelarija za mlade, u saradnji sa ustanovama kulture našeg grada, poklanjaju vaučere u vrednosti od 3000 dinara našim mladim sugrađanima koji pune 18 godina. Ove vaučere „slavljenici“ mogu da iskoriste za odlazak na programe koji organizuju ustanove kulture u Pančevu i naseljenim mestima koja su na njegovoj teritoriji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  PANČEVO: Koja mesta su bezbedna za kupanje i rekreaciju

  Na osnovu Ugovora o vršenju usluge ispitivanja kvaliteta površinskih voda Tamiš, Dunav, Ponjavica, kupalište u Ivanovu, jezero u Kačarevu: zaključenog između Gradske uprave grada Pančeva i […]